Responsive Menu
Add more content here...


Consultații și ecografii gratuite pentru sălăjeni. Campania “Din grijă pentru tine” ajunge la Zalău

Sălăjenii vor putea avea acces gratuit la consultații de bază și ecografii în cadrul campaniei „Din grijă pentru tine” care ajunge la Zalău

by Mihai POP
0 comment 403 views
A+A-
Reset

Campania „Din grijă pentru tine” își deschide porțile zilele acestea la Zalău, oferind gratuit consultații de bază și ecografii pentru sute de persoane.

Consiliul Județean Sălaj și Spitalul Județean de Urgență Zalău se alătură inițiativei Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea de a organiza, pentru prima dată în județul nostru, campania de educație și prevenție “Din grijă pentru tine”.

Acțiunea se va desfășura în perioada 12-13 mai, între orele 10:00 și 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, unde zeci de medici specialiști și asistenți voluntari vor oferi pacienților servicii medicale în specialități precum cardiologie, urologie, dermatologie, oftalmologie, oncologie, endocrinologie, gastroenterologie, stomatologie, ginecologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, chirurgie vasculară, boli infecțioase, precum și ecografii mamare, eco-doppler carotidian sau mamografii.

Persoanele interesate se pot programa accesând site-ul https://dingrijapentrutine.ro/zalau/ sau telefonic, la numărul 0376-506070.

 

You may also like

Leave a Comment