Responsive Menu
Add more content here...


CONSULTARE PUBLICĂ PRIVIND BAZA DE AGREMENT AQUAPARK CRIȘENI -inițiată de către primarul comunei Călin Morar

Omul sființește locul! Ca să parafrazăm spusele unui important om de afaceri cu sediul firmei în Crișeni, cu privire la calitaea producătorului și a mărfii sale: "Călin Morar îi ce trebuie ca și primar!”

by Tiberius NICODA
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Primarul de Crișeni a lansat recent  publicului o provocare prin anunțul ,,CONSULTARE PUBLICA PRIVIND BAZA DE AGREMENT AQUAPARK CRISENI.

,,Căci după 7 ani de muncă a unei echipe consolidate inițiativele  prind contur”-spune primarul Morar în preambulul provocării sale.
Anunțul postat pe o rețea de social-media spune:
“Colegii din Primaria CRISENI, Proiectant (Poliart SRL – arhitect Daniel Tivadar), Consultant (Best Consulting SRL- Simona Trif, Lavinia Flonta ) fac parte a inițiativei ,,BAZA DE AGREMENT AQUAPARK CRISENI ”
Vreau de asemenea sa aduc multumiri D-lui Presedinte al Consiliului Judetean Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu, Direcție și  Arhitectului  Șef din cadrul Consiliului Județean Sălaj –  Katalin Aletta Popovici, tuturor instituții lor implicate în acest proiect atât de necesar și așteptat de către locuitorii Comunei CRIȘENI și din partea
sălăjenilor.
Întregul public interesat este invitat să se informeze, să solicite informații si să-și exprime punctul de vedere cu privire la proiect, inclusiv interesul în dezvoltarea de investiții complementare acestui proiect de investiție”, spune  în apelul său primarul Călin Morar.
Cu începere din data de 13 mai 2024 se vor putea depune cererile de finantare in cadrul programului lansat de: AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NV (componenta balneară) – finantare nerambursabila de 10 milioane euro.
,, TREI SATE, O COMUNA ȘI O SINGURA INIMĂ!”-conchide ca idee în apelul său actualul primar de la Crișeni, Călin Morar!
Amplasamentul fostului ștrand din Crișeni, era locul în care mii de oameni din judeţul Sălaj veneau vara să se răcorească, dar mai ales să-şi trateze problemele de sănătate! Acum este doar o ruină, plină de bălării care se cere valorificată.
Să nu uităm că pentru zălăuani și chiar și pentru sălăjeni ,,Ștrandul de la Crișeni ” a fost pe vremurile copilăriei noastre și ale tinereții părinților și bunicilor noștrii, o oază de desfătare și relaxare care trebuie pusă din nou în valoarea ei binemeritată!
Omul sființește locul! Ca să parafrazăm  și în acest context spusele unui iscusit  om de afaceri cu sediul firmei sale în  Crișeni , pe numele său Ovidiu (aidoma latinului poet-Ovidius) , care pune un mare preț pe  calitaea omului și  mărfii sale ( ,,produsul  și omul  trebuie să fie ce trebuie”) -: ,, Călin Morar este  ce trebuie ca și primar!” după realizările ce-l recomandă ca și primar pe el și pe echipa cu care a pornit la drum.

 

You may also like

Leave a Comment