Responsive Menu
Add more content here...


Conflict între frați aplanat de jandarmi. Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 22 de ani din Zalău s-a ales cu dosar penal, după ce, pe fondul unor discuții contradictorii, a distrus două geamuri de la imobilul aparținând fratelui său, amenințându-l totodată pe acesta cu acte de violență

by Mihai POP
0 comment 404 views
A+A-
Reset

Luni, 22 aprilie a.c., în jurul orei 11.47, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină la un imobil de pe strada Spicului, din municipiul Zalău, după un scandal izbucnit între rude.

În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, a distrus două geamuri de la imobilul aparținând fratelui său, amenințându-l totodată pe acesta cu acte de violență.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

– Pentru aplanarea unor conflicte, să acţionaţi cu tact şi răbdare, neţinând cont de emotivitatea firească ce se instituie în aceste cazuri;
– Nu proferaţi înjurături şi nu încurajaţi violenţa, acestea fiind cauze care pot degenera în violenţe fizice;
– Nu răspundeţi cu violenţă chiar dacă sunteţi provocat;
– Nu încercaţi să vă rezolvaţi un conflict prin violenţă, adresaţi-vă autorităţilor competente;
– Evitaţi compania persoanelor irascibile, conflictuale sau violente;
– Dacă o persoană nervoasă aflată sub influenţa băuturilor alcoolice sau are tendinţa de agresivitate, încercaţi să nu interacţionaţi cu aceasta şi să o evitaţi.

You may also like

Leave a Comment