Responsive Menu
Add more content here...


Concluziile antrenorului Sorin Pop, după turul de campionat: “Echipa a obţinut o clasare onorabilă. Este meritul jucătorilor”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Tehnicianul este încântat că SCM Zalău a terminat prima parte de campionat pe locul 2 şi consideră că jucătorii sunt cei care merită toate aprecierile, fiIndcă au reuşit să se mobilizeze şi să treacă peste multe problem


Chiar dacă s-a înfiinţat în vară şi a avut puţin timp la dispoziţie să se organizeze, SCM Zalău a avut un parcurs bun în turul de campionat, pe care l-a încheiat pe poziţia secundă, la doar două puncte în spatele liderului.

Opt victorii şi două înfrângeri a înregistrat echipa zălăuană, care a învins în prima parte de campionat echipe cu pretenţii precum, Arcada Galaţi şi Dinamo. A pierdut în deplasarea de la SCMU Craiova şi pe teren propriu cu Steaua, un joc pe care zălăuanii l-au avut în mână şi au condus cu 2 – 0, dar au cedat cu 2 – 3!

Acest joc a fost cu greu uitat de către banca tehnică, mai ales că printr-o victorie cu Steaua, SCM Zalău putea fi acum la egalitate cu liderul.

“Sincer să fiu, nu mă aşteptam să terminăm turul pe locul 2. Noi l-a început de sezon ne-am propsu să fim în primele patru locuri. Am reuşit mai mult şi nu pot decât să fiu mulţumit. Îi felicit pe jucători. Este meritul lor, fiindcă s-au mobilizat şi au trecut peste multe greutăţi. Noi avem o echipă nouă, nu i-am putut avea pe toţi jucătorii la timp la pregătire, iar când au fost toţi, au intervenit acele probleme cu COVID-19, iar cinci dintre ei au fost în carantină timp de 14 zile. Au mai apărut şi mici accidentări, dar până la urmă am reuşit să terminăm cu bine turul. Încă ne mai pare rău pentru meciul pierdut cu Steaua. Este marele regret,fiindcă am avut 2 – 0. Suntem bucuroşi că am reuşit să învingem echipe puternice din campionat, precum Arcada sau Dinamo”, ne-a declarat Sorin Pop.

Una peste alta, sunt multe concluzii pozitive pe care le-au tras antrenorii la finalul primei părţi de campionat.

Şi antrenorul secund, Marius Lazăr, s-a declarat mulţumit de ce a reuşit SCM Zalău în turul de campionat.

“Ţinând cont că suntem o echipă nouă şi am adus 12 jucători din 12 locuri, locul 2 la final de tur este un rezultat mai mult decât onorabil. Am avut diferite probleme, iar pe când să-i avem pe toţi jucătorii la pregătire, cinci dintre ei au fost în carantină 14 zile, dar nu am avut ce face şi a trebuit să ne descurcăm şi în aceste condiţii. Încă suferim şi acum pentru meciul pierdut cu Steaua. Dacă noi am fi reuşit să câştigăm şi acel meci, acum eram la egalitate de puncte cu liderul, ceea ce ar fi fost extraordinar”, ne-a declarat Marius Lazăr.

Antrenorii se aşteaptă la un retur dificil, mai ales că SCM Zalău va juca opt meciuri în deplasare şi doar două pe teren propriu, dar şi în aceste condiţii îşi propune să prindă primele 4 locuri.

“Va fi un retur mai dificil, dar sperăm să avem un  parcurs la fel de bun. Să nu facem paşi greşiţi cu echipele mai mici, şi să obţinem cât mai mult în faţa echipelor cu pretenţii. Vrem să terminăm în primele patru locuri şi să avem ocazia să ne batem pentru medalii. În acea fază a campionatului orice se poate întâmpla, fiindcă este un sezon atipic. Nu poţi să îţi faci multe planuri, fiindcă pot apărea lucruri neprevăzute”, spune Sorin Pop.

You may also like

Leave a Comment