Concert de colinde şi Târg de Crăciun în comuna Agrij

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, însă, este o perioadă în care colindele răsună în casele tuturor, dar şi la şcoli şi instituţii publice. Miercuri dimineaţa vor răsuna colindele şi la căminul cultural din localitatea Agrij. Primăria şi Consiliul Local, împreună cu conducerea Şcolii Gimnaziale Agrij vor organiza un concert de colinde, dar şi un Târg de Crăciun.

Elevii şi doamna profesoară Mădălina Colcer vor vesti Naşterea Domnului prin colinde conform tradiţiilor şi obiceiurilor strămoşeşti.

În cadrul Târgului de Crăciun, elevii vor comercializa decorațiuni confecționate din produse reciclabile. Sumele adunate de către aceștia vor fi redirecționate preponderent către cauze caritabile.

Spectacolul de colinde şi Târgul de Crăciun vor avea loc miercuri dimineaţa, de la ora 11.00, la căminul cultural din localitatea Agrij.

Organizatorii aşteaptă cu braţele deschise toţi cetăţenii comunei la aceste activităţi ce se vor desfăşura cu ocazia Sfintelor Sărbători de iarnă prin care se doreşte vestirea Naşterii Domnului.

You may also like

Leave a Comment