Concert de colinde la căminul cultural din Valcău de Jos

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 60 views
A+A-
Reset

Primăria şi Consiliul Local Valcău de Jos, împreună cu Consiliul Judeţean Sălaj şi Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj va organiza un eveniment special pe data de 10 decembrie, în căminul cultural din Valcău de Jos


La finalul acestei săptămâni, în comuna Valcău de Jos va avea loc un eveniment special. Primăria şi Consiliul Local, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj şi Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj va organiza un concert de colinde ce va avea loc în căminul cultural din Valcău de Jos. Evenimentul a devenit o tradiţie în comună şi an de an cetăţenii se pot bucura de magia Crăciunului prin colinde alese.

În acest an, concertul de colinde va avea loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 14.00. Sunt aşteptaţi toţi cetăţenii comunei. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Sălaj, cu sprijinul Primăriei şi al comunităţii locale.

Pe scena căminului cultural din Valcău de Jos vor urca colindătorii Ansamblului folcloric “Meseşul” care vor oferi momente deosebite.

Şi anul trecut a fost un concert deosebit, eveniment ce a fost precedat de către inaugurarea căminului cultural din Valcău de Sus.

Aşadar, organizatorii aşteaptă toţi cetăţenii comunei la concertul de colinde ce va avea loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 14.00 în căminul cultural din Valcău de Jos.

You may also like

Leave a Comment