Responsive Menu
Add more content here...


COMUNICAT. Comisia de organizare a Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj privind reluarea competiţiilor oficiale de minifotbal

by Ioan ONICAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

După o pauză lungă cauzată de pandemie, Federaţia de Minifotbal din România a reuşit să organizeze prima competiţie oficială – Supercupa României, cu 48 de echipe participante.

Este un început de drum şi sperăm că într-un timp cât mai scurt, odată cu apariţia unor noi măsuri de relaxare, normele impuse să permită şi relansarea sportului de masă, inclusiv prin organizarea de competiţii oficiale pentru amatori.

Menţionăm că Supercupa Românei s-a desfăşurat sub obligativitatea ca fiecare participant (jucător, oficial) să facă dovada efectuării vaccinului sau prezentarea rezultatului unui test antigen.

Vaccinarea populaţiei, într-un număr cât mai mare, este o modalitate de urmat pentru că, efectuarea testelor rapide antigen Covid-19 prezintă doar o soluţie de conjunctură (pentru organizarea şi disputarea unor competiţii de weekend – de tip turneu).

În aşteptarea şi în perspectiva reluării primelor competiţii oficiale de minifotbal (Cupa României, Cupa Sălajului, apoi a campionatului), Comisia de Organizare a Campionatului Judeţean de Minifotbal Salaj vă transmite următoarele RECOMANDĂRI şi SOLICITĂRI:

1. Echipele care doresc să evolueze în competiţiile oficiale din noul sezon (2021-2022) vor depune la Comisia de organizare, o Cerere de participare în competiţii (termen: 30 iunie). Aceste competiţii oficiale sunt: Cupa Sălajului, Cupa României, Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj.

2. Fiecare echipă trebuie să-și actualizeze loturile de jucători de pe site-ul FMR. Vor rămâne pe site doar jucătorii trecuţi pe tabelul depus de delegaţi la organizatori şi pentru care se achită viza anuală.

3. În primele competiţii oficiale vor participa doar echipele care obţin Licenţa de participare în competiţiile oficiale. Pentru obţinerea Licenţei, echipele trebuie să îndeplinescă (cumulativ) următoarele condiţii: – depunerea Cererii de participare; – echipele care au susţinut minim 1-2 jocuri amicale (ca o dovada că …. mai există!); – echipele care sunt înregistrate pe site-ul oficial cu minim 10 jucători; – echipele care şi-au validat lotul de jucători, prin depunerea la organizatori a Tabelului nominal cu lotul de jucători pentru noul sezon; – echipele care fac dovada achitarii taxei de participare în competitii.

Solicitarea privind primirea / transmiterea documentelor de competiţie se va face folosind adresa de e-mail: minifotbalsalaj@yahoo.com (sau direct la Baza Sportiva Onix Traian). Informaţii suplimentare la telefon: 0740494903.

You may also like

Leave a Comment