Responsive Menu
Add more content here...


Comuna Vârşolţ se pregăteşte de finalizarea a două proiecte importante

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Lucrările la dispensarul uman şi la Şcoala Primară se află pe ultima sută de metri, astfel că în următoarele săptămâni, cele două investiţii ar putea fi finalizate


În comuna Vârşolţ se lucrează la foc continuu. Au reînceput lucrările la sala de sport modernă şi s-a lucrat intens şi la baza sportivă.

Din păcate, acolo au intervenit ceva probleme din cauza secetei, însă, administraţia locală, împreună cu constructorul speră să găsească o soluţie cât mai rapid.

Însă, alte două şantiere importante din comună se apropie de final. Astfel, s-a lucrat intens la dispensarul uman din Vârşolţ, iar în prezent, lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 95 la sută. Investiţia este derulată prin PNDL, valoarea proiectului fiind de aproximativ 850.000 de lei.

La parterul clădirii va funcţiona un cabinet medical de familie, o farmacie, dar şi o bibliotecă. La etaj vor fi amenajate locuinţe pentru cadrele medicale.

Şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Primare din Vârşolţ se află pe ultima sută de metri. Pentru această unitate şcolară, Primăria a obţinut finanţare prin PNDL II, proiectul având o valoare de aproximativ 800.000 de lei.

Lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 90 la sută, fiind executate lucrările de reabilitare în interior şi exterior, dar şi la acoperiş. Au fost schimbate şi instalaţiile, urmând ca la final să fie achiziţionat şi mobilierul cu care va fi dotată şcoala.

You may also like

Leave a Comment