Responsive Menu
Add more content here...


Comuna Valcău de Jos pune “monopol” pe Cupa Satelor – Echipa condusă de Liviu Feraru a câştigat trofeul pentru a treia oară consecutiv!

După ce ediţia inaugurală a fost câştigată de echipa din comuna Crişeni, elevii lui Liviu Feraru s-au impus în ediţiile din 2022, 2023 şi 2024, ultima fiind câştigată în zilele trecute după victorii pe linie

by Călin ONICAŞ
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Viitorul sună vine la Valcău de Jos. Aceasta, mai ales după ce primarul comunei – Ioan Roşan a avut ideea de realiza o colaborare cu antrenorul Liviu Feraru. De câţiva ani deja, cunoscutul tehnician vine săptămânal în comună şi le arată copiilor ABC-ul fotbalului. Munca a început deja să dea roade, astfel că mai mulţi jucători au putut fi legitimaţi la Şcoala de fotbal “Liviu Feraru”, care participă cu succes la diferite competiţii.

Mai mult, echipa de juniori Under 13 a comunei pregătită tot de “meşterul” Liviu Feraru – a început să domine faza judeţeană de la Cupa Satelor, competiţie dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural.

Recent, pentru a treia oară consecutiv, reprezentativa comunei Valcău de Jos s-a impus în cupa organizată de Federaţia Română de Fotbal, prin Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj!

Ediţia a IV-a s-a desăşurat pe data de 29 martie, pe terenul comunal din localitatea Valcău de Jos. La startul competiţiei s-au aliniat reprezentantele comunelor Valcău de Jos, Meseşenii de Jos, Horoatu Crasnei şi Chieşd.

În prezenţa primarului Ioan Roşan, cel care este trup şi suflet alături de micuţii din comunitate, echipa din Valcău de Jos a câştigat toate cele trei partide. Aşadar, trei meciuri, trei victorii şi al treilea trofeu pentru reprezentanta comunei Valcău de Jos.

Pe locul secund s-a clasat echipa din Meseşenii de Jos pregătită de Medan Cozac, în timp ce echipa din Horoatu Crasnei, condusă de profesorul Marius Rus, s-a clasat pe locul III.

Această performanţă vine după ce vălcăuanii şi-au adjudecat trofeul şi în ediţiile din 2022 şi 2023.  În paranteză, să spunem că prima ediţia a acestei competiţii a fost câştigată în anul 2019 de echipa comunei Crişeni. Au urmat doi ani de pauză, din cauza acelei pandemii.

Rezultatele realizate de echipa comunei Valcău de Jos:

Valcău de Jos – Chieşd 2 – 1

Valcău de Jos – Meseşenii de Jos 2 – 0

Valcău de Jos – Horoatu Crasnei 3 – 0

Lotul echipei câştigătoare din Valcău de Jos:

Mihai Luca Neaga (Valcău de Sus), Mateo Coşman (Valcău de Jos), Matei Ştefan Ghilea (Valcău de Jos), Rareş Sebastian Sabou (Valcău de Jos), Rafael Ianis Ghile (Valcău de Jos), Dănuţ Dorel Vedinaş (Ratovei), Luca Ştefan Sîrca (Lazuri), Fabian Ionuţ Rad (Preoteasa), Paul Ioan Rad (Preoteasa), Ionuţ Vasile Breje (Preoteasa), Ionuţ Alex Tuns (Preoteasa) şi Ştefan Ionuţ Boca (Preoteasa). Antrenor: Liviu Feraru

Prin câştigarea ediţiei judeţene, echipa din Valcău de Jos s-a calificat la faza regională, ce va avea loc tot în luna aprilie, în judeţul Bihor.

Cu această ocazie, antrenorul Liviu Feraru a ţinut să felicite copiii pentru aceste rezultate şi, totodată, să mulţumească pentru susţinere primarului Ioan Roşan, dar şi doamnei directoare de la Şcoala Gimnaziale Nr. 1 Valcău de Jos, prof. Claudia Blaga.

“La sfârșitul competiției, toți participanții au primit diplome și cupe. Felicitări echipei câștigătoare, mulțumiri AJF Sălaj, arbitrilor, antrenorilor și profesorilor, care au participat la această competiție sportivă”, a menţionat şi Ioan Roşan primarul comunei Valcău de Jos.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 aprilie. 

You may also like

Leave a Comment