Responsive Menu
Add more content here...


Comuna Dragu se pregăteşte pentru o nouă ediţie a Crosului “Mişcare pentru Fiecare”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Chiar astăzi, în centrul comunal va avea loc a şaptea ediţie a tradiţionalei competiţii organizate de Şcoala din Dragu în parteneriat cu Primăria Dragu


La Dragu, sportul are prioritate, iar pe lângă faptul că elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 fac cinste comunei în competiţiile de oină, în comună au loc şi alte activităţii sportive.

Astfel, miercuri, 29 mai, Şcoala Dragu, în parteneriat cu Primăria comunei Dragu şi Academia Olimpică Română – filiala Sălaj, reprezentat prin doamna Inspector Alina Cozac, preşedinte A.O.R. Sălaj va organiza Crosul “Mişcare pentru Fiecare”.

În acest an, competiţia a ajuns la a şaptea ediţie şi va începe dimineaţă de la ora 10.30. Crosul se va desfăşura la două categorii respectiv elevii claselor primare I - IV şi elevii claselor gimnaziale V – VIII. La final, organizatorii vor acorda premii în valoare totală de 600 de lei constând în diplome, medalii şi materiale sportive.

“Acest eveniment sportiv l-am demarat în urmă cu 6 ani din convingerea faptului că într-o comunitate este nevoie de cât mai multe acţiuni cultural-sportive pentru elevi şi tineri, activităţi care să promoveze spiritul de fair-play, dar şi spiritul de competitivitate în sensul pozitiv. Mă bucur că acest eveniment sportiv a devenit o tradiţie în comuna Dragu, iar pe această cale mulţumesc partenerilor pentru deschiderea de care au dovadă”, a declarat prof. Cosmin Ardelean.

You may also like

Leave a Comment