Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Comuna Chieşd va avea cel mai modern complex sportiv din mediul rural din Sălaj!

Investiţia în valoare de 7 milioane de lei prinde contur. Într-un proiect finanţat de Guvernul României, la Chieşd se lucrează intens la un stadion cu nocturnă, cu o suprafaţă de joc ca la biliard, dar şi alte două terenuri cu suprafaţă sintetică - unul de tenis şi unul de minifotbal. “În două luni, totul ar putea fi gata”, exclamă primarul Leontin Chiş cu satisfacţie cu suflet

by Călin ONICAŞ
0 comment 2.2K views
A+A-
Reset

La Chieşd, visele se pot transforma în realitate! Ceea ce acum câţiva ani putea fi doar un gând frumos, acum e un mare şantier, iar în câteva luni va deveni cel mai modern complex sportiv din mediul rural din Sălaj! Mult aşteptata arenă din centrul comunal îşi poate deschide larg porţile în cursul acestui an.

Lucrările derulate prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) au început acum un an, dar constructorul a lucrat exemplar pe mai multe fronturi, astfel că investiţia ar putea fi finalizată până în această vară!

Complexul sportiv de la Chieşd va deţine trei arene – terenul de fotbal, un teren cu suprafaţă sintetică pentru minifotbal şi un teren de tenis, toate cu instalaţie de nocturnă.

Terenul de fotbal unde va evolua echipa comunală va beneficia de sistem cu irigaţii, iar suprafaţa de joc va fi realizată cu rulouri de gazon. Pe lângă vestiarele actuale, lângă terenul sintetic a fost construită încă o clădire pentru vestiare, dar şi o clădire pentru toalete publice, iar la mansardă va avea două săli de conferinţe sau protocol.

Totodată, au fost construite două tribune acoperite cu o capacitate de aproape 500 de locuri.

În spatele tribunelor, a fost făcut un foraj pentru puţul ce va fi folosit pentru alimentarea cu apă, fiind montate şi două bazine de 80 mc. La suprafaţa de loc a fost făcut drenajul şi a fost pregătit deja sistemul de irigaţii.

În complexul sportiv va fi amenajată şi o parcare cu o capacitate de 100 de locuri, dar şi alei.

“Am primit asigurări din partea constructorului că proiectul va fi gata în două luni. Şi la teren, forajul este făcut, bazinul de depozitare a apei este finalizat, mai trebuie montate pompele. Se lucrează la sistemul de irigaţii, unde vorbim despre un sistem de irigaţii electronic. Mai apoi, se pot monta rulourile de iarbă şi, în fine, se vor face finisajele. Toate cele trei terenuri vor beneficia de nocturnă. Complexul sportiv de la Chieşd va fi cel mai modern din mediul rural din Sălaj!”.

Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd

You may also like

Leave a Comment