Complex La Naşu, alături de cei mai buni sportivi ai Sălajului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Complexul îşi propune să premieze cei mai buni sportivi din judeţ în acest final de an. Astfel, restaurantul scoate la vânzare 1.000 de sticle de vin ecologic, iar suma strânsă din vânzarea acestora, este vorba de 25.000 lei, va fi donată sportivilor!

La fel ca în fiecare final de an, în Sălaj se face bilanţul şi se calculează cele mai bune rezultatele din acest an, se întocmeşte  un clasament al celor mai buni sportivi. Pentru anul acesta, alături de ei va fi Complex la Naşu’ care îşi doreşte astfel să răsplătească rezultatele notabile obținute în anul 2023.

Concret, restaurantul îşi propune să scoată la vânzare nu mai puţin de 1.000 de sticle de vin, iar suma strânsă să fie donată celor mai buni sportivi.

La vânzare vor fi scoase vinuri ecologice, seci şi demidulci, alb, roze sau roşu, toate din Spania. Toate sticlele se vând la preţuri promoţionale de 25 de lei.

Dacă se vor vinde toate sticlele, cei 25.000 de lei strânşi vor fi folosiţi pentru premierea celor mai buni sportivi ai Sălajului.

Cei de la Complex La Naşu’ au mai făcut acte de caritate şi fac acest demers pentru a încuraja copiii să facă sport, mai ales că mulţi dintre cei care ajung să facă performanţă provin din familii defavorizate.

Detalii suplimentare legate de campanie la numărul de telefon 0740 – 059709.

You may also like

Leave a Comment