Responsive Menu
Add more content here...


Comisar-șef Florin Cristian Lupu, noul adjunct al IPJ SĂLAJ

Începând cu data de 15 aprilie 2024, comisar-șef de poliție FLORIN CRISTIAN LUPU a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

by Tiberius NICODA
0 comment 164 views
A+A-
Reset

Comisar-șef de poliție LUPU FLORIN CRISTIAN – începând cu data de 15 aprilie 2024 a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Lupu Florin este polițist din anul 2004 și are o bogată experiență profesională atât în domeniul ordine publică, cât și pe rutieră.

Comisar șef de poliție Lupu Florin, fost șef interimar al Poliției Municipale Zalău, a fost promovat în funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj. Decizia a fost luată de Inspectoratul General de Poliție al României, pe o perioadă de interimat – 6 luni.

 

 

Echipa de conducere de la IPJ Sălaj este acum completă.Comisarul Șef de poliție Lupu Florin este polițist din anul 2004 și are o bogată experiență profesională atât în domeniul ordine publică, cât și pe rutieră. În perioada 2010 – 2016 – ofițer de poliție în cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul Rutier, în perioada 2016 – 2023 – Șeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău, în luna mai a anului 2023 a promovat concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului Poliției Municipiului Zalău (mai 2023 – decembrie 2023), în perioada decembrie 2023 – mai 2024 a îndeplinit atribuțiile șefului Poliției Municipiului Zalău. – Poliția Sălaj.

Îi dorim succes în noua funcție și nominalizare deplină!

You may also like

Leave a Comment