Colindele au răsunat la Năpradea şi în acest an

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 70 views
A+A-
Reset

La Năpradea a devenit o tradiţie ca în fiecare sfârşit de an, înainte de Sărbătorile de Iarnă să aibă loc un concert de colinde. Este un eveniment care adună comunitatea împreună şi cu toţii se bucură în linişte de frumosul spectacol. În acest an a fost ceva mai greu de organizat, din cauza restricţiilor impune UAT-urile din toată ţara.

Însă, conducerea primăriei în frunte cu primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop, alături de conducerea Şcolii Gimnaziale “Traian Creţu” Năpradea, al cărei director este Adriana Sav, a reuşit să păstreze tradiţia şi să organizeze şi în acest an un spectacol de colinde. S-au implicat şi cadrele didactice, dar şi comunitatea şi mai ales sponsorii fără de care nu ar fi putut fi posibilă organizarea acestui eveniment.

Astfel, tradiţia continuă în comună, iar în acest an, spectacolul de colinde a avut loc duminică, 17 decembrie, începând cu ora 15.00, la căminul cultural din Năpradea.

Pe scenă au urcat elevii de la şcoala din comună, iar la final, copiii prezenţi în sală au avut parte de o surpriză plăcută. În sală şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun care a împărţit daruri tuturor copiilor.

“Din motive obiective nu am reuşit să organizăm în acest an tradiţionalul concert de colinde în comuna noastră. Însă, cu sprijinul Şcolii Gimnaziale Năpradea am reuşit. Pe această cale le mulţumesc dascălilor, conducerii şcolii şi tuturor copiilor pentru faptul că au decis să aducă în inimile şi sufletele noastre frumoasele noastre colinde. Mulţumesc şi sponsorilor noştri care l-au sprijint pe Moş Crăciun care a oferit daruri copiilor din şcoala noastră. Urez cetăţenilor să aibă un Crăciun Fericit, sărbători liniştite şi în pace”, a declarat Vasile Fodor, primarul comunei Năpradea.

De precizat este faptul că elevii împreună cu cadrele didactice şi cu părinţii au muncit şi au realizat deceoraţiuni tematice care au fost expuse la vânzare, la intrarea în sală.

You may also like

Leave a Comment