Colindătorii din Țara Silvaniei au vestit Nașterea Mântuitorului la Castelul Regal de la Săvârșin

by Mircea ARDELEAN
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Grupul de colindători coordonat de Alexandra Chira a fost întâmpinat de Majestatea Sa Margareta și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Cu această ocazie, Dinu Iancu-Sălăjanu a oferit placheta “Porta Praetoria” Majestății Sale și Alteței Sale Regale

👑 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și grupul de colindători “Silvania”, coordonați de Alexandra Chira, au dus, duminică, vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos la Familia Regală a României.

🏰 La Castelul Regal de la Săvârșin, colindătorii au fost întâmpinați de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și de Alteța Sa Regală Principele Radu.

🎄 Colindele străbune din Țara Silvaniei au răsunat lângă bradul amenajat în curtea domeniului regal, aducând în inimile tuturor celor prezenți emoția și bucuria sfintelor Sărbători de Iarnă.

📜 Cu prilejul vizitei la Săvârșin, președintele CJ Sălaj a oferit placheta “Porta Praetoria” Majestății Sale și Alteței Sale Regale, “continuatori ai regalității românești și promotori ai valorilor și tradițiilor identitare naționale, permanent și pretutindeni”.

You may also like

Leave a Comment