Responsive Menu
Add more content here...


CNS Zalău a reprezentat Sălajul la faza finală a ONSS la fotbal

Echipa de băieţi U18 de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău s-a calificat la faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar după ce a câştigat fazele judeţene şi interjudeţene la disciplina fotbal. Băieţii pregătiţi de prof. Tarr Adorjan au lupta pentru trofeu zilele acestea, la Târgovişte, încheind competiţia pe un onorabil loc 6

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Este binescunoscut faptul că elevii de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău se remarcă la învăţătură. An de an, elevii au rezultate bune, spre foarte bune la diverse olimpiade şi concursuri şcolare la nivel naţional. Însă, la fel de bine, elevii Colegiului se descurcă şi la sport.

De altfel, echipa U18 chiar a reuşit să se califice, în premieră, la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Pregătiţi de prof. Tarr Adorjan, băieţii de la CNS au reuşit să câştige faza judeţeană şi faza interjudeţeană, reuşind să treacă, la Satu Mare, de reprezentantele Maramureşului şi Bistriţei, cea din Bihor fiind descalificată. Pentru a obţine calificarea la faza finală de la ONSS, CNS a trecut de reprezentanta judeţului Satu Mare în finală.

Turneul final s-a desfăşurat în aceste zile la Târgovişte, competiţie ce s-a încheiat în această dimineaţă.

Opt echipe au participat la faza finală, participantele fiind împărţite în două grupe. CNS a făcut parte din Grupa A, alături de reprezentantele judeţelor Galaţi, Timiş şi Braşov. În urma rezultatelor înregistrate, cei de la CNS au terminat pe locul 3 în grupă, iar în final, sălăjenii au încheiat competiţia pe locul 6, un loc onorabil, fiindcă vorbim despre o competiţie puternică, unele echipe având chiar jucătorii de Liga a II-a în lot.

De menţionat este faptul că marea majoritate a jucătorilort de la CNS sunt componenţi ai echipei Viitorul Atletic Zalău, participantă în Liga a III-a a Campionatului Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj.

Trebuie amintit faptul că Viitorul Atletic Zalău a fost surpriza Cupei României, unde a reuşit să câştige grupa A în prima fază, după care a eliminat Info Plus (liderul din Liga 2) şi Dandonia (liderul din Superligă).

Viitorul Atletic Zalău s-a oprit în sferturile Cupei, fiind eliminată de Sport Activ DB, scor 4 – 3.

Lot CNS: Mihai Sârca, David Miclea, David Ardelean, Marcu Botofan, Răzvan Jula, Vlad Naghiu, Barti Akos, Denis Vereş, Sebastian Stejan, Andrei Terheş, Luca Chiş şi Rareş Ştefan. Antrenor: Prof. Tarr Adorjan

You may also like

Leave a Comment