Responsive Menu
Add more content here...


Clubul Divino din Zalău este alături de Arny. Eveniment caritabil cu invitaţi speciali

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Renumitul club din municipiu organizează un eveniment caritabil cu scopul de a strânge o sumă de bani care ulterior să fie donată jurnalistului care are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a învinge cancerul şi să se poată bucura din nou de o viaţă normală


Vestea că jurnalistul Arnold Schlachter a venit ca un şoc pentru multă lume. Jurnalistul de la ZTV are nevoie de ajutor pentru a putea susţine o intervenţie chirurgicală costisitoare în Statele Unite ale Americii, pentru a rămâne în viaţă.

Oamenii s-au mobilizat repede şi au fost organizate acţiuni în vederea strângerii unei sume de bani pentru Arny. Astfel, la meciurile celor de la HC Zalău sau Volei Municipal Zalău au fost amplasate urne în care cei care au dorit, au putut dona.

Asemenea urne au fost amplasate şi la clubul Divino din Zalău. De altfel, încă de la început, renumitul club din oraş a fost alături de acest caz.

Acum, clubul Divino face o nouă acţiune pentru ajutorarea lui Arny. Astfel, joi, 7 februarie, începând cu orele 20.00, la Divino va avea loc un eveniment în cadrul căruia vor performa interpreţi renumiţi precum Ionuţ Coste, Ionuţ Albert, Camelia Cherecheş, Denisa Bonţe, Denisa Blaga sau Andrei Gaidoş.

Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donaţie, iar banii strânşi vor fi donaţi pentru Arny.


Arnold a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag).

Din păcate, boala sa a fost depistată în fază avansată.

Acum două săptămâni, el a fost operat la o clinică din Statele Unite ale Americii şi acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arnie!

Pentru a avea șanse să trăiască, proprietarul televiziunii ZTV Zalău trebuie operat încă o dată.

Doctorii de peste Ocean spun că, fără o a doua operaţie, Arnold nu poate trăi mai mult de un an!?!

Intervenţia chirurgicală este una complexă şi costisitoare, astfel că familia Schlachter trebuie să strângă în cel mai scurt timp suma de 100.000 de dolari.

Salvarea vieții lui Arnold depinde de noi, depinde de tine.

Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

 


Donează aici pentru Arnold Schlachter:

IBAN CONT LEI:RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com


 

You may also like

Leave a Comment