Responsive Menu
Add more content here...


Clipe de coșmar pentru o bunică din comuna Gârbou. Ar fi fost agresată de un tânăr, în propria casă

O bătrână de 81 de ani din localitatea Călacea, comuna Gârbou a trecut prin clipe de coșmar, în propria locuință. Un tânăr de 19 ani ar fi pătruns fără drept în gospodăria acesteia, având fața și mâinile acoperite și ar fi agresat-o fizic. În cele din urmă a fost reținut de polițiști

by Mihai POP
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

Am ajuns să trăim niște vremuri în care să ne fie frică tocmai în propria casă, că nu știi cu ce te aștepți în fața ușii. Din păcate, unii tineri din ziua de astăzi în loc să se gândească să muncească și să facă un ban cinstit, mai bine dau în cap sau omoară.

Ne uităm în general cum strâmbă lumea din nas cu grație când e vorba de noile generații. Tineretul din ziua de azi nu mai știe respect, tineretul din ziua de azi nu mai e cuviincios, nu mai dă sărumâna la bătrâni, pe vremurile de demult nu mișcai în front, îți zicea mă-ta să stai, apăi stăteai, că furtunul de la mașina de spălat durea, chestii de astea.

Astfel, un tânăr de 19 ani, din localitatea Călacea (comuna Gârbou)  a fost reținut de polițiști. Motivul? Este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 mai a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns fără drept, având fața și mâinile acoperite, în curtea locuinței unei femei de 81 de ani, din localitatea Călacea și ar fi agresat-o fizic pe aceasta, ulterior plecând de la fața locului.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de tânărul în cauză, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

”La data de 3 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Gârbou au identificat și cercetat un tânăr de 19 ani, din localitatea Călacea,  bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe”, transmite IPJ Sălaj.

Marți, 4 iunie a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din Gârbou continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Fotografie cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment