Responsive Menu
Add more content here...


Ciprian Pop: “Dia Guard Divino şi-a atins obiectivul la Campionatul Naţional”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 902 views
A+A-
Reset

Sponsorul campioanei Sălajului s-a arătat mulţumit de locul 4 obţinut la Bacău şi a ţinut să-I felicite pe jucători


Dia Guard Divino a scris istorie pentru minifotbalul sălăjean şi la Campionatul Naţional de la Bacău s-a clasat pe locul 4. O astfel de performanţă a mai obţinut Sălajul în urmă cu 7 ani, de către Macrogrup Zalău, însă având în vedere că acum nivelul este mult mai ridicat această clasare este şi mai importantă.

După performanţa de la Bacău, oficialii campioanei Sălajului au fost pe deplini mulţumiţi, iar sponsorul Ciprian Pop a ţinut să-i felicite pe toţi jucătorii.

 

“Am mers cu speranţe la Bacău să ajungem în primele patru echipe. Acesta a fost obiectivul nostru pe care l-am şi atins. Băieţii s-au comportat exemplar şi îi felicit pe această cale. Nu am făcut greşelile din anii trecuţi şi tocmai de aceea am reuşit să ajungem în semifinale. Jucătorii au fost foarte ordonaţi şi în joc, dar şi în afara terenului. Îi felicit pe toţi, în special pe Toth Karoly, care aduce un plus de experienţă şi îşi trage colegii după el”, a declarat Ciprian Pop.

Acesta s-a convins de forţa echipei din Buftea, în faţa căreia Dia Guard a pierdut în grupe, dar şi în semifinale, astfel că a ţinut să precizeze că noua campioană a României la minifotbal a fost de departe cea mai bună echipă de la turneul final.

 

“Am întâlnit o echipă foarte bună în semifinale, cu nişte jucători extraordinari, care fac şi antrenamente. Echipa din Buftea este foarte bine organizată şi la ora actuală nu o poate învinge nimeni! Mai sus era imposibil de ajuns, doar cu antrenamente şi cu pregătire. Va fi foarte greu ca o echipă din Sălaj să mai obţină o astfel de performanţă la un Campionat Naţional, doar dacă se respectă aceleaşi reguli pe care le-au respectat băieţii noştrii”, a mai spus sponsorul campioanei Sălajului.

You may also like

Leave a Comment