Cinematografia este scrierea modernă a cărei cerneală este lumina

by Tiberius NICODA
0 comment 201 views
A+A-
Reset

Nominalizările pentru Premiile Oscar din 2024 au fost anunțate marți 23 ianuarie, după un an impresionant pentru cinematografie, în care filmele Barbie și Oppenheimer au dominat box office-ul mondial

Cel mai așteptat eveniment din lumea filmului va avea loc pe 10 martie, iar gazda galei va fi nimeni altul decât Jimmy Kimmel. Nominalizările pentru cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar au fost anunțate marți, 23 ianuarie, relatează CNN.Există un consens general că „Oppenheimer”, „Barbie”, „Poor Things”, „Killers of the Flower Moon” și „The Holdovers” vor obține nominalizări.

„Anatomy of a Fall”, „Maestro”, „The Zone of Interest”, „Past Lives” și „American Fiction” sunt, de asemenea, considerate favorite și au mari șanse de a concura pentru cel mai prestigios premiu al Academiei.

Dar există o mulțime de alte concurente care ar putea obține cu ușurință nominalizări la categoria principală, cum ar fi „The Color Purple”, „Society of the Snow”, „All of Us Strangers” și „May December”.

Cillian Murphy, Emma Stone, Robert Downey Jr. și Da’Vine Joy Randolph au toate șansele să obțină nominalizări pentru interpretare. În timp ce mai multe ceremonii de decernare a premiilor Academiei din ultimii ani au recunoscut filme care nu au avut prea mare succes la publicul larg, producătorii speră că probabila includere a filmelor Barbie și Oppenheimer va duce la o creștere a interesului și a numărului de spectatori.

Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei din acest an de la Los Angeles, pe 10 martie.

You may also like

Leave a Comment