Responsive Menu
Add more content here...


Cine sunt victimele şi care a fost cauza accidentului rutier de dimineaţă de la Jibou

by Mircea ARDELEAN
0 comment 4,2K views
A+A-
Reset

Accidentul rutier cu victime s-a petrecut pe data de 7 iunie, la ieşirea din Jibou înspre Zalău, undeva după orele 8 ale dimineţii. Să vedem care a fost şi firul evenimentelor. La ora 8.12, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj era sesizat prin apelul de urgenţă 112 că pe Drumul Naţional DN 1H, la ieşirea din localitatea Jibou, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Polițiștii rutieri s-au deplasat cu operativitate la fața locului şi au început cercetările. S-a constatat că un bărbat de 45 de ani din localitatea Cuceu conducea un autoturism. În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unei autoutilitare care se deplasa în fața acestuia.

Pentru a evita impactul cu autoturismul care circula în spatele său, aflat deja angajat în depășirea sa, ar fi virat înspre dreapta, intrând în coliziune laterală cu autoutilitara.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat în vârstă de 56 de ani din localitatea Sântă Măria (comuna Sânmihaiu Almaşului).

A urmat un impact violent, în urma căruia cele două autovehicule au părăsit carosabilul şi au ajuns în şanţ.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului, dar şi două tinere de 17 și 19 ani şi două femei de 44 și 47 de ani, originare tot din localitatea Cuceu, toate pasagere în autoturism marca Volkswagen Sharan, au suferit leziuni şi au fost transportate la spital.

În autoturismul VW se aflau şapte persoane, două dintre ele ieşind tefere din maşină.

Totodată, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, maşina sa  răsturnându-se cu roţile în sus. Şi în autoutilitară se mai aflau încă trei persoane, dar care nu au suferit leziuni.

„Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment