Responsive Menu
Add more content here...


Cine este Zoltan Deak și echipa cu care Alianța USR PLUS va câștiga primăria Cehu Silvaniei?

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Zoltan Deak are 35 de ani, este tehnician în construcții și șef de șantier în cadrul celei mai importante companii locale din domeniu. 90% dintre lucrările pe care le-a coordonat au fost finanțate de Uniunea Europeană și de Guvernul României, astfel încât, prin prisma unei experiențe bogate, una dintre principalele sale preocupări este atragerea de fonduri de dezvoltare, pentru a da un suflu nou orașului Cehu Silvaniei. Anul trecut, s-a alătural PLUS Sălaj, partidul condus de Dacian Cioloş, din dorința de a pune umărul la schimbare:

“ Cu toții ne dorim să trăim într-un oraș dezvoltat, să avem locuri de muncă bine plătite, servicii de calitate și un nivel ridicat de trai. Pentru acest lucru, avem nevoie de investiții pe toate planurile: infrastructură, educație, sănătate, turism, cultură, atragere de investitori, servicii publice. De asemenea, suntem cu toții conștienți că părăsirea orașului în masă de către tineri și nu numai, lipsa locurilor de muncă, închiderea firmelor vechi și lipsa de interes (sau sprijin ) a investitorilor noi afectează grav veniturile comunității. De aceea, în viziunea noastră, fondurile europene reprezintă singurul colac de salvare pentru orășelul nostru, codașul județului în acest domeniu. Vreau să fiu primarul tuturor cetățenilor din Cehu Silvanie. Români, maghiari și romi, toți trebuie să fim uniți și să construim un oraș din care să nu mai fim nevoiți să plecăm din cauza lipsei totale de perspectivă.”

Zoltan și echipa lui au o serie de priorități și multe planuri pe termen mediu și lung. Am lucrat ieri pe câteva, împreună: crearea de locuri de muncă bine plătite prin atragerea de fonduri europene, noi investitori și construirea unui parc industrial; implicarea în creșterea calității învățământului local, precum și a formării profesionale; promovarea transparenței totale a activităților administrației locale; stimularea și sprijinirea inițiativelor pentru deschiderea unor cabinete medicale performante; demararea și susținerea proiectelor inovative pentru tineri și venite din partea tinerilor; susținerea oricăror inițiative bune pentru Cehu Silvaniei, indiferent de culoarea politică sau etnia celor care le propun! Ne dorim să punem orașul pe toate hărțile posibile: economice, culturale, turistice, sportive, etc.

Echipa câștigătoare
Echipa pe care o propune Alianța USR PLUS pentru Cehu Silvaniei este una mixtă, formată din români și maghiari, oameni de bună calitate, cu profesii diferite și complementare, care au în comun dorința de a stopa declinul demografic și de a face din Cehu Silvaniei un oraș prosper, cu fața spre viitor. Lista Alianței USR PLUS pentru Cehu Silvaniei: Zoltan Deak, Paul Perșe, Cecilia Fălăuș, Ovidiu Săbăduș, Andrea Szoke Nagy, Nathalie More, Robert Szekely, Silviu Ravas, Kim Zsolt Szabolcs.

Paul Perșe este inginer constructor, are 39 de ani, este căsătorit, are 2 copii și este administratorul celei mai mari firme locale de construcții. S-a implicat în politică pentru a le oferi copiilor o șansă și o variantă ca să rămână acasă. Este cel mai fervent susținător al creării unui parc industrial și atragerii de investitori și industrii de perspectivă.
Cecilia Fălăuș este economist, are 34 de ani, este căsătorită, are 2 copii și este directorul unei agenții bancare din oraș. S-a implicat în politică pentru a pune umărul la relansarea economică a Cehului Silvaniei și pentru a crea un viitor mai bun copiilor, acasă!

Ovidiu Săbăduș este inginer chimist, coordonează o firmă de transport internațional de marfă, are 53 de ani, familie mixtă și 2 copii. S-a implicat în politică pentru că își dorește ca România să scape de comuniști, Cehu Silvaniei să se trezească la viață și toți oamenii să trăiască mai bine. Își dorește ca în orașul în care nu există, în acest moment, niciun semafor, să existe cât mai curând o strategie de dezvoltare pe termen lung, care să nu se limiteze strict la infrastructură.

Andrea Szoke Nagy are 27 de ani este inginer și, în prezent, director de vânzări într-o societate locală. S-a implicat în politică pentru că își dorește să ajute la crearea unei strategii care să ducă la creșterea nivelului de trai al oamenilor și să existe alternative pentru tineri. Își dorește un mediu cultural, educațional și turistic vibrant pentru oraș.

Nathalie More are 23 de ani, este economist și lucrează la una dintre băncile din oraș. S-a implicat în politică pentru că vrea să ajute la crearea de oportunități pentru ca cei din generația ei să nu mai fie nevoiți să își ia lumea în cap dintr-un oraș în care nu există spital, de exemplu, iar medicii de familie sunt în prag de pensionare.

Robert Szekely are 50 de ani, este mecanic auto și are o fiică plecată în Germania. S-a implicat în politică pentru că vrea ca tinerii să aibă și alternativa de a rămâne acasă, dacă doresc. Vrea ca sportul și zonele de agrement să fie dezvoltate, promovate și susținute. Vrea ca oamenii să înteleagă că maghiarii implicați în acest partid au deschis un drum spre binele oraşului, pentru ideea de comunitate și nu separatism.

Silviu Ravas are 51 de ani, este căsătorit și are două fete. Lucrează în domeniul construcțiilor, ocupând funcția de gestionar. S-a implicat în politică din dorința de a aduce o schimbare favorabilă pentru toți locuitorii din orașul Cehu Silvaniei si satele aparținătoare.

Kim Zsolt Szabolcs are 33 de ani, a lucrat în construcții și s-a hotărât să intre în politică în 2019, pentru că vrea să pună umărul la schimbarea pe care o dorește pentru familia lui și orașul în care locuiește.

(P.)

You may also like

Leave a Comment