Responsive Menu
Add more content here...


Cinci medalii, dintre care două de aur pentru luptătorii de la CSM Zalău la Concursurile Naţionale de la Călăraşi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 348 views
A+A-
Reset

Micuţii luptători pregătiţi de Petruţ Moigrădean au reuşit să obţină cinci medalii, două de aur, două de argint şi una de bronz la Concursurile Naţionale Individuale “Micul luptător” şi “Juniori Mici” de la Călăraşi


Petruţ Moigrădean este antrenor al secţiei de lupte libere de la CSM Zalău începând din acest an. Timp de mai multe luni a pregătit mai multe grupe de copii, iar după antrenamentele solicitante în care micuţii luptători s-au pregătit corespunzător, a venit şi momentul primului concurs naţional.

În perioada 6 – 8 octombrie a avut loc Concursul Naţional Individual “Micul Luptător” şi Concursul Naţional Individual “Juniori Mici” la Călăraşi. Pentru aceste competiţii, Petruţ Moigrădean a deplasat un lot format din 8 sportivi.

La competiţia “Micul luptător”, CSM a participat cu 3 sportivi. La feminin au fost Maria Zdroba şi Maria Părău, ambele clasându-se pe locul 1. Şi Andrei Criste a luptat aici, reuşind să obţină medalia de argint. La această competiţie, în clasamentul pe echipe, CSM Zalău a ieşit pe locul 2.

Ceilalţi cinci sportivi au participat la competiţia “Juniori mici”, toţi la lupte libere. În urma prestaţiilor, Ianis Bogdan şi Marius Rostaş au urcat pe podium, reuşind clasări pe locurile 2, respectiv 3. Au avut prestaţii încurajatoare, dar care nu au fost încununate cu clasări pe podium David Hara (locul 4), Ilie Zdroba (locul 5) şi Codruţ Bob (locul 7).

La acest concurs, în clasamentul pe echipe, CSM Zalău s-a clasat pe locul 4.

“Evoluţia copiilor a fost pe măsura pregătirii lor şi pe dorinţa lor de a arăta că sunt cei mai buni în ceea ce fac. Competiţia a adus multe emoţii, determinare şi zâmbete pe faţa micilor luptători. Vreau să le mulţumesc părinţilor pentru implicare, cât şi pentru suportul financiar făcut. Fi-ţi zâmbitori, haideţi să ne distrăm împreună. Selecţia continuă pentru înscriere la secţia de lupte atât la băieţi, cât şi la fete”, ne-a declarat Petruţ Moigrădean, antrenorul secţiei de lupte libere de la CSM Zalău.

You may also like

Leave a Comment