Responsive Menu
Add more content here...


Cinci indivizi sunt acuzați că au păcălit-o pe o femeie din Șimleu Silvaniei cu o lucrare de construcție

Cinci bihoreni au păcălit o femeie din Șimleu Silvaniei cu o lucrare de construcție a gardului locinței, în schimbul a 15.000 de lei. Au primit avans 10.000 de lei și s-au făcut nevăzuți

by Mihai POP
0 comment 158 views
A+A-
Reset

La data de 25 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au identificat și cercetat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 56 de ani, toți din județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și înșelăciune.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 8 aprilie a.c., ar fi înșelat o femeie de 60 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, promițându-i că îi vor realiza o lucrare de construcție a gardului locuinței, în schimbul a 15.000 de lei. La aceeași dată, femeia de 60 de ani le-ar fi oferit acestora 10.000 de lei, avans pentru executarea lucrării, iar după primirea banilor, bărbații în cauză ar fi plecat de la fața locului și, totodată, ar fi sustras un motofierastrău în valoare de 400 de lei.

Polițiștii au recuperat parțial prejudiciul cauzat și l-au restituit proprietarei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și furt, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor cinci bărbați.

You may also like

Leave a Comment