Responsive Menu
Add more content here...


CFR Cluj II – SCM Zalău, sub privirile lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a remarcat un jucător de la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Antrenorul campioanei a asistat la partida de vineri, mai ales că la echipa secundă au jucat nu mai puţin de şase jucători care sunt în lotul echipei din Liga 1. Tehnicianul a remarcat şi un fotbalist de la SCM Zalău, pe tânărul Florinel Pop

CFR Cluj II a beneficiat de aportul mai multor jucători din lotul primei echipe la partida cu SCM Zalău. Clujenii au câştigat cu 3 – 2, printr-un gol marcat la ultima fază.

Răzvan Sava, Ovidiu Hoban, Roger Rodriques, Cătălin Itu, Mihai Gâdea sau Sergiu Buş au evoluat pentru echipa secundă a campioanei fiind văzuţi la treabă de Dan Petrescu şi de întreg staff-ul său care a asistat la jocul cu SCM Zalău.

Potrivit transfermarket.de, valoarea de piaţă a jucătorilor de la prima echipă folosiţi în confruntarea cu SCM Zalău este de aproxiamtiv 2 milioane de euro.

Dan Petrescu a venit să vadă jucătorii de la prima echipă

Portarul Sava a fost rezerva lui Hindrich în Liga 1, iar Itu a venit înapoi de la Dinamo Bucureşti în iarnă, dar în acest an a jucat doar în două meciuri pentru campioana României.

Sergiu Buş şi Roger au venit de câteva luni la campioana României. În februarie, Buş a prins doar 4 meciuri la prima echipă, în timp ce brazilianul Roger a bifat doar două partide. Aceştia nu mai au însă loc în lotul de Liga 1 şi au fost scoşi de pe lista trimisă la LPF.

“Roger nu a reuşit să se impună, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni în vizorul primei echipe în viitor. A jucat la echipa a doua la meciul cu SCM Zalău şi am fost să-l văd”, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă dinaintea partidei cu FCSB.

Potrivit celor din conducerea lui SCM Zalău, Dan Petrescu a remarcat în acest joc şi un fotbalist de la formaţia zălăuană, pe Florinel Pop, cel care a avut o evoluţie bună. Jucătorul remarcat de Dan Petrescu a petrecut câţiva ani în curtea CFR-ului şi a evoluat pentru grupele de juniori republicani înainte de a se transfera în Sălaj.


“CFR II a avut o echipă foarte bună în acest meci, dar le-am făcut faţă şi doar ghinionul a făcut să pierdem acest joc, la ultima fază. Am jucat de la egal la egal, deşi ei au avut 6 jucători de la prima echipă. La meci a fost prezent şi Dan Petrescu, împreună cu tot staff-ul său. Chiar a întrebat de Florinel Pop. A jucat foarte bine şi a alergat mult”, ne-a declarat Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment