Responsive Menu
Add more content here...


Cetatea Buciumi, Rapid Zimbor şi Someşul Someş Odorhei sparg gheaţa în campionatul de juniori A1. Rezultatele complete din etapa a IV-a

by Călin ONICAŞ
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Nou-promovata Cetatea Buciumi a reuşit să câştige primul meci din acest sezon, în deplasarea de la Giurtelecu Şimleului. Şi echipele din Zimbor şi Someş Odorhei au acumulat primele puncte din acest campionat. Altfel spus, a fost o etapă a oaspeţilor, deoarece patru dintre cele şase jocuri disputate s-au terminat cu victoria formaţiilor vizitatoare

La finalul săptămânii trecute, au avut loc partidele din etapa a IV-a a campionatului de juniori A1 (Liga a IV-a). Dintre cele şase jocuri disputate (meciul SCO Jibou – Luceafărul Bălan va avea loc doar miercuri, 20 septembrie), nu mai puţin de patru au fost câştigate de oaspeţi!

La Giurtelecu Şimleului, Cetatea Buciumi s-a impus la limită în faţa echipei AS Venus şi a spart astfel gheaţa, bifând prima victorie a sezonului. Primele puncte ale sezonului au venit şi la Zimbor şi Someş Odorhei, după ce Rapid şi Someşul au făcut scor pe teren propriu în faţa echipelor AS Cosniciu şi AS Creaca Jac.

Rivalele Barcău Nuşfalău şi FK Kraszna – formaţii care în sezonul trecut s-au duelat pentru supremaţie – au trecut uşor de adversarele din Chieşd şi Crişeni. Cu toate acestea, lider detaşat este FK Kraszna, cea care este singura echipă cu punctaj maxim după primele patru etape. Aceasta, deoarece vicecampioana din Nuşfalău a remizat în prima rundă acasă cu SCO Jibou.

De apreciat prestaţia juniorilor de la ACS Bănişor-Peceiu, care au învins şi la Popeni, bifând astfel a treia victorie a sezonului. Au început să se vadă strădaniile lui Medan Cozac şi Andrei Joldeş (preşedintele de la AS Spartacus), care sunt trup şi suflet faţă de echipă. După patru runde, ACS Bănişor-Peceiu se află pe podium!

Rezultatele complete din etapa a IV-a din Liga a IV-a Sălaj – juniori A1, ce a avut loc în weekend:

Venus Giurtelec – Cetatea Buciumi 2 – 3

Rapid Zimbor – AS Cosniciu 4 – 0

SCO Jibou – Luceafărul Bălan va avea loc miercuri, 20 septembrie

Unirea Mirşid – ACS Bănişor-Peceiu 0 – 2

Someşul Someş Odorhei – AS Creaca Jac 7 – 0

FC Chieşd – CS Barcău Nuşfalău 1 – 3

Ardealul Crişeni – FK Kraszna (Inter Cizer) 0 – 6

Amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 septembrie

You may also like

Leave a Comment