Responsive Menu
Add more content here...


CEI MAI BUNI…Șase elevi din județul Sălaj, calificați la etapa națională a olimpiadei ce reunește două materii: fizică și biologie

CEI MAI BUNI… Șase elevi din județul Sălaj s-au calificat la etapele naționale ale Olimpiadelor de Fizică și Biologie. Cele mai bune punctaje au fost obținute de Venter Nicolae, Horvath Diana-Timea, Stroia Naomi-Maria, Margin Ilinca Maria, Bodea Celia Clara și Tomole Alexia Irina

by Mihai POP
0 comment 28 views
A+A-
Reset

S-a publicat lista cu elevii sălăjeni care s-au calificat la etapele naționale ale Olimpiadei Naționale de Biologie, și Fizică de anul acesta. În urma afișării rezultatelor de după contestații, elevii care au participat la etapa județeană a Olimpiadelor de Biologie, și Fizică, au aflat listele cu cei care vor merge în etapa următoare a concursului, adică cea națională.

Astfel, elevii claselor a VIII-a și IX-XII care s-au clasat pe primele locuri la etapele județene și vor merge la etapele naționale sunt:

Olimpiada de FIZICĂ, clasele VI-XII, s-a desfăşurat la Școala Gimnazială „Porolissum” Zalău. Au participat, în total, 74 elevi. S-au calificat la etapa naţională (Brașov, 21- 26 aprilie 2024) următorii elevi:

Venter Nicolae, clasa a VIII-a, Școala Profesională „Petri Mór” Nușfalău, profesor Fazakas Annamaria Timea;

Horvath Diana-Timea, clasa a X-a, Colegiul Naţional „Silvania”Zalău, profesor Brișan Marta.

Olimpiada de BIOLOGIE, clasele IX-XII, s-a desfăşurat la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Au participat, în total, 21 elevi. S-au calificat la etapa naţională (Sibiu, 20- 25 aprilie 2024) următorii elevi:

Stroia Naomi-Maria, clasa a IX-a, Colegiul Naţional „Silvania”Zalău, profesor Marian Adriana;

Margin Ilinca Maria, clasa a IX-a, Colegiul Naţional Silvania”Zalău, profesor Marian Adriana;

Bodea Celia Clara, clasa a IX-a, Colegiul Naţional „Silvania”Zalău, profesor Pop Emilia.

Olimpiada Interdisciplinară „ŞTIINŢELE PĂMÂNTULUI“ s-a desfăşurat la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău. S-a calificat la etapa naţională (Arad, 9- 12 mai 2024):

Tomole Alexia Irina, clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Silvania”Zalău, profesori: Marian Adriana – biologie, Cornea Ioana – chimie, Faluvegi Ervin– fizică, Abrudan Ioan – geografie.

You may also like

Leave a Comment