Responsive Menu
Add more content here...


Cei doi brazilieni au ajuns la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Nicolas Bernard dos Santos şi Leo Dal Bosco sunt de vineri la poalele Meseşului, însă nu pot intra în programul de pregătire al echipei până nu îşi ispăşesc cele 14 zile de izolare la domiciliu


Cu doar şase jucători a început SCM Zalău pregătirile, la reunirea de săptămâna trecută fiind prezenţi Liviu Rîpeanu, Vlad Ciuciureanu, Andrei Mihălescu, Mihai Coasă, Mihai Tarţa, dar şi sârbul Ivan Kostic.

După câteva zile, la pregătiri a ajuns şi celălalt sârb,  Nikola Pekovic, astfel că în momentul de faţă, sub comanda antrenorilor Sorin Pop şi Marius Lazăr sunt şapte jucători.

La Zalău au venit încă de vineri cei doi brazilieni, NicolaBernard dos Santos şi Leo Dal Bosco, dar aceştia nu vor putea intra în programul normal de pregătire decât după data de 4 septembrie.

Cum Brazilia se află pe lista ţărilor din zona galbenă cu risc epidemiologic, cei doi voleibalişti trebui să stea 14 zile în izolare la domiciliu.

În zilele următoare, va sosi la Zalău şi cubanezul Yohan Leon, iar deja conducerea echipei a făcut demersurile la ambasadă, însă şi Leon va fi nevoit să stea 14 zile în carantină. Abia de la mijlocul lunii septembrie, antrenorii vor avea la dispoziţie tot lotul pentru a pregăti startul sezonului.

Campionatul este programat să înceapă pe 17 octombrie, când SCM Zalău va juca acasă cu CSU Vest Timişoara, dar dacă situaţia epidemilogică nu se îmbunătăţeşte sunt şanse ca Federaţia să amâne startul Diviziei A1.

You may also like

Leave a Comment