Responsive Menu
Add more content here...


CE LOVITURĂ: Sportul Şimleu îl transferă pe „Omul Foarfecă”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Măgură a ajuns la o înţelegere cu un jucător consacrat în fotbalul românesc, senegalezul Gueye Mansour, care are peste 100 de meciuri în prima ligă, în tricoul lui Poli Timişoara, unde a făcut senzaţie prin numeroasele sale goluri, cât mai ales printr-o reuşită din foarfecă într-un meci cu Steaua


Chiar dacă sezonul a început, Sportul Şimleu a tot căutat întăriri şi la începutul săptămânii a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Gruparea de sub Măgură a ajuns la o înţelegere cu un atacant consacrat în fotbalul românesc, Gueye Mansour (n.30.12.1985), care are peste 100 de meciuri în prima ligă, în tricoul lui Poli Timişoara.

În tricoul bănăţenilor, senegalezul a înscris numeroase goluri şi a devenit celebru mai ales după ce a marcat un gol din foarfecă, într-o partidă cu Steaua Bucureşti, meci după care a şi primit porecla de „omul foarfecă”

Gueye Mansour a mai trecut pe la grupări din ligile inferioare din România şi a evoluat la Ripensia Timişoara, CS Buftea, Gloria Buzău, ACS Şirineasa şi  la Flacăra Horezu, în Liga a III-a.

În 2018, la ACS Şirineasa a fost antrenat de George Zima, cel care l-a şi convins pe senegalez să vină sub Măgură.

Ultima dată la Flacăra Horezu, Mansour a jucat în prima etapă din acest sezon al Ligii a III-a şi s-a făcut remarcat prin cele două goluri reuşite în partida de sâmbătă cu Jiul Petroşani.

A fost ultimul său joc la Horezu, iar luni seară, senegalezul a ajuns la Şimleu pentru a pune la punct toate detaliile unui transfer la formaţia sălăjeană.

 

Vom reveni cu mai multe detalii.

You may also like

Leave a Comment