Responsive Menu
Add more content here...


Ce avantaje a găsit Sorin Pop după turneul Cupei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău spune că echipa sa a făcut două jocuri bune la Cluj-Napoca, care prind bine la procesul de omogenizare a lotului, în condiţiile în care echipa s-a format doar de câteva luni. Tehnicianul este de părere că formaţia zălăuană putea spera la mai mult în meciul cu SCMU Craiova, dar nu a ştiut gestiona finalurile de set, când de fapt s-a şi făcut diferenţa  


În ultimii 10 ani, Cupa României a fost câştigată de trei ori de către echipele din Zalău.

La primul  sezon de existenţă, SCM Zalău nu a pus un mare accent pe această competiţie, pe care a fost nevoită să o înceapă din faza I.

Gruparea de  sub Meseş a trecut  de “U” Cluj, dar s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de SCMU Craiova.

Până la urmă, SCM Zalău a avut ocazia să joace două partide oficiale, despre care antrenorul Sorin Pop spune că prind bine în procesul de omogenizare a echipei.

Tehnicianul este de părere că formaţia zălăuană putea spera la mai mult şi în meciul cu SCMU Craiova, dar nu a ştiut gestiona finalurile de set, când de fapt s-a şi facut diferenţa.

“În meciul cu Craiova am fost în joc, dar nu am gestionat foarte bine finalurile de set. Acolo s-a făcut diferenţa. Pentru noi au fost două meciuri binevenite, după toate problemele de lot pe care le-am avut. Turneul Cupei României ne-a ajutat să omogenizăm echipa. Rămân la părerea că puteam obţine ceva şi din meciul cu SCMU Craiova. Până la urmă nu am pierdut în faţa oricărei echipe, fiindcă SCMU Craiova este o formaţie valoroasă din Divizia A1”.

Sorin Pop – antrenor SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment