Responsive Menu
Add more content here...


Caz șocant! Profesor de matematică săltat reținut de poliţie în timp ce îşi dădea întâlnire cu o elevă de 11 ani, într-o sală de clasă

by Mihai POP
0 comment 136 views
A+A-
Reset

Caz şocant la o şcoală din Sighetu Marmaţiei! Un profesor de matematică, în vârstă de 25 de ani, a fost săltat de poliţişti dintr-o sală de clasă unde şi-a dat întâlnire cu una dintre elevele sale, o fetiţă de 11 ani


O elevă de 11 ani de la Școala Generală Nr. 10 din Sighetu Marmației a avut parte de o experiență neplăcută – ca să nu spunem mizerabilă!- cu unul dintre profesorii care, teoretic, trebuia să îi insufle cel mult câteva lecții prețioase de viață.

Profesorul de matematică, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost săltat de polițiști dintr-o sală de clasă unde s-ar fi întâlnit cu una dintre elevele sale.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl fetiței, un bărbat în vârstă de 37 ani din Rona de Sus, a găsit în telefonul fiicei sale mai multe mesaje în care profesorul discuta cu eleva sa.

Conform informațiilor de la colaboratorul nostru din judeţul Maramureş, Vasile Dale, părinții fetei au sesizat imediat poliția. Sursele noastre spun că discuțiile prin mesaje au fost continuate de mama fetei sub coordonarea polițiștilor.

S-ar fi stabilit ca loc de întâlnire între profesor și eleva de 11 ani într-o sală de clasă. De acolo ar fi fost săltat profesorul, care trebuie să vă spunem că a fost șef de promoție la Facultatea de Științe Specializarea matematică informativă promoția 2019.

Ce spune Poliția

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației.

Ieri, 24 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Sighetu Marmației, la locuințele tânărului de 25 de ani.

În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexual.

You may also like

Leave a Comment