Responsive Menu
Add more content here...


Captură importantă de hașiș și canabis. Doi tineri din Sălaj prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef

by Mihai POP
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Doi tineri din Sălaj cu vârste cuprinse între 30 și 33 de ani au fost reținuți de polițiștii din Maramureș după ce au fost prinși în trafic, pe raza comunei Valea Chioarului, cu o captură impresionantă de droguri. Se pare că indivizii au fost la un chef din zonă de unde ar fi cumpărat drogurile tot de la un sălăjean, participant la petrecere


Sâmbătă noaptea, pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza comunei Valea Chioarului a avut loc captură impresionantă de droguri. Doi tineri din județul Sălaj au fost opriți în trafic de echipajele poliției din Șomcuta Mare.

Autovehiculul a fost percheziționat deoarece indivizii se comportau ciudat. În interior au fost găsite droguri. Este vorba despre hașiș și canabis.

Sursele de la Vasile Dale spun că polițiștii i-au încătușat pe cei doi și i-au dus la probe de sânge. Se pare că indivizii au venit din județul vecin până la un chef din Valea Chioarului de unde ar fi cumpărat drogurile tot de la un sălăjean, participant la petrecere.

La fața locului au sosit și polițiștii de la crimă organizată care au preluat cazul. S-a întocmit dosar penal în acest caz.

Ce spune IPJ Maramureș

Sâmbătă, la ora 00.25, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în fața unui imobil din Valea Chioarului, se află un autoturism în care se aflau două persoane, iar una dintre acestea ar fi escaladat gardul unui imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic autoturismul în cauză, i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar la volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Sălaj.

Ca pasager pe locul din dreapta față a fost identificat un bărbat de 33 de ani din județul Sălaj.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiind transportat la la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor prezente în organism.

În urma controlului efectuat, în autoturismul condus de bărbat, a fost găsită și ridicată o pungă în care se aflau aproximativ 30 de grame de substanță vegetală.

Substanța în cauză a fost ridicată de polițiști, fiind informați polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalități Organizate Maramureș, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Fotografie cu caracter informativ.

Sursa: Vasile Dale

You may also like

Leave a Comment