Responsive Menu
Add more content here...


Lucrările la capela din Chendrea se apropie de final

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 120 views
A+A-
Reset

Autorităţile locale speră ca în luna septembrie să fie finalizate lucrările, astfel încât tot luna viitore să poată efectua şi recepţia lucrărilor


Capelele mortuare sunt o necesitate şi în mediul rural, iar administraţia locală din Bălan îşi propune o astfel de construcţie pentru fiecare sat aparţinător comunei. La Bălan şi la Gâlgău Almaşului există deja câte o capelă, iar în curând vor fi finalizate şi lucrările la capela din Chendrea.

Administraţia condusă de Daniel Pop a alocat bani de la bugetul local pentru construcţia unei capele în satul Chendrea. Capela mortuară este situată în incinta cimitirului de la ieşirea din sat, spre satul Racâş. Este o capelă pe care o vor putea folosi toate cultele religioase din comună.

Lucările în cadrul acestui proiect sunt extrem de avansate, astfel că autorităţile locale sunt încrezătoare că în această lună vor putea fi finalizate, urmând să aibă loc şi recepţia lucrărilor.

Administraţia condusă de Daniel Pop îşi doreşte construcţia unei capele în fiecare sat din comună, astfel că şi în satele Chechiş şi Gălpâia urmează o astfel de construcţie.

Primăria a achiziţionat deja terenurile şi a alocat câte 100.000 de lei pentru fiecare capelă.

You may also like

Leave a Comment