Responsive Menu
Add more content here...


Jucătorii de la SCM Zalău au intrat în cantonament

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Pentru următoarele două săptămâni, jucătorii grupării de sub Meseş au intrat de luni, 24 iulie, într-un stagiu de pregătire centralizat, pe plan local


Au trecut deja două săptămâni de la reunirea lotului, iar SCM Zalău a efecutat pregătire doar pe plan local. În această perioadă a disputat şi două meciuri amicale, ambele disputate în deplasare, la Satu Mare şi Debrecen, unul pierdut, altul câştigat. Au fost partide bune în care au evoluat toţi jucători pe care i-a avut la dispoziţie antrenorul Cristian Lupuţ, astfel încât tehnicianul şi-a putut forma o idee asupra lotului care va intra într-un stagiu de pregătire.

Spre deosebire de alţi ani, cantonamentul de vară nu va mai avea loc în afara judeţului.

Cristian Lupuţ a lăudat condiţiile de pregătire de la Zalău, menţionând că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru un bun stagiu de pregătire.

Astfel, din 24 iulie, pentru următoarele două săptămâni, jucătorii vor intra în cantonament, stagiul urmând a se încheia cu un meci amical cu Unirea Ungheni.

Însă, până la acel meci, SCM Zalău va disputa săptămâna viitorea şi primul meci oficial din noul sezon. Miercurea viitoare, în 2 august, SCM va susţine primul joc din Cupa României.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 26 iulie.

You may also like

Leave a Comment