Responsive Menu
Add more content here...


Cântările Cerului, ediția a II-a – Un eveniment muzical religios unic în România!

Peste 1.000 de tineri ortodocși vor interpreta cântări în cinstea Mântuitorului Iisus Hristos și a Maicii Domnului. Multe dintre cântări fac parte din Tezaurul de Cântări al Mișcării Ortodoxe de renaştere duhovnicească, Oastea Domnului

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Cântările Cerului – ediția a II-a, se îndreaptă spre inimile dumneavoastră! Un eveniment muzical religios unic în România!

Organizația Creștină AGAPE, care a organizat în ultimii ani peste 20 de evenimente publice în Cluj Napoca si în țară, cu peste 20.000 de participanți, pregăteşte Evenimentul muzical „Cântările Cerului” pentru data de 8 Iunie 2024, sâmbătă, la Sala Polivalenta (BT Arena) din Cluj-Napoca, de la ora 16.00 , în cadrul căruia vor intona cântări și pricesne un cor de peste 1000 de copii și tineri din județele Cluj, Bistrița și Sălaj.

Multe dintre cântări fac parte din Tezaurul de Cântări al Mișcării Ortodoxe de renaştere duhovnicească, Oastea Domnului.
În cadrul evenimentului vor fi și alte momente educative, culturale, religioase si muzicale cu tineri și pentru tineri.

La final vor fi premiați tineri cu rezultate meritorii. Evenimentul se află la a doua ediție, prima desfășurându-se în anul 2023 cu un cor de peste 500 de tineri.

Printre invitații la evenimentul muzical, menționăm pe Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Arhid. Trofin Bartolomeu, harpista Evelina Andrieș, actorul și artistul Leon Magdan, pianista Maria Taloș, Soprana Rut Iovescu, dar și alți invitați de seamă.

Organizația Creștină AGAPE a avut, începând cu anul 2009, o influenţă remarcabilă pentru comunitatea locală clujeană prin organizarea de întâlniri și conferinţe de interes public în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Trinitas TV, Radio Renaşterea, Oastea Domnului din Biserica Ortodoxă, şi alte organizaţii.

De asemenea realizează şi promovează materiale audio, video şi text cu conţinut moral-creştin-educativ pentru mediul online adresându-se familiei, tinerilor şi copiilor.

Invităm cu această ocazie pe toți clujenii să participe cu familia și prietenii, la acest eveniment unic în
România, „Cântările Cerului”, și să își rezerve un loc gratuit, doar pe site-ul: https://creator.tv/cantarile-cerului-2/.
Număr de locuri limitate.
Mai multe detalii pe pagina noastră de Facebook: https://Facebook.com/PlatformaCreatorTV.
Organizația Creștină AGAPE DIRECTOR EXECUTIV
20 Februarie 2024 LIVIU BALTĂ

You may also like

Leave a Comment