Responsive Menu
Add more content here...


Antreprenorul Cristian-Iulian Costina a intrat în luptă pentru un loc de consilier la Consiliul Județean Sălaj – “Susțin valorile morale, religioase și unitatea tuturor românilor și cred cu tărie ca împreună putem să contribuim la dezvoltarea județului”

Candidatura din partea AUR a lui Cristian-Iulian Costina pentru un post de consilier la Consiliul județean Sălaj a fost depusă oficial

by Tiberius NICODA
0 comment 532 views
A+A-
Reset
Cristian-Iulian Costina, un antreprenor în vârstă de 38 de ani, și-a înregistrat  oficial candidatura din partea AUR pentru un post de consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj pentru alegerile locale din 9 iunie.
Cristian-Iulian Costina este o prezență activă în domeniul vieții economice din județul nostru. El provine din mediul afacerilor private sălăjene, un om respectat în societate și comunitatea sălăjeană.
Ca și o încununare și confirmare a calităților sale și a activităților  profesionale și sociale care îl caracterizează, s-a hotărât să susțină și reprezinte interesele sălăjenilor și prin postura de candidat la un post de consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj.
Această candidatură a lui Cristian-Iulian Costina vine din partea Filialei de Sălaj a AUR și este susținută ferm atât de la nivel local de organizație, cât și de la nivelul național al mișcării și liderilor acesteia.
De-a lungul implicării sale în politica AUR, Cristian-Iulian Costina a participat activ la acțiunile și la proiectele inițiate de către mișcarea politică de la Sălaj, dar și în acțiunile desfășurate la nivel central.
Astfel, amintim o dedicată și susținută implicare a lui în acțiunile ce s-au desfășurat cu ocazia activităților parcurse de Caravana AUR pentru sănătate în cele trei localități pe raza județului Sălaj, fiind parte activă în demersurile care au precedat-o cât și în buna ei desfășurare.
De-a lungul anilor, s-a implicat într-o serie de acțiuni caritabile inițiate, susținute pentru ajutorarea membrilor defavorizați ai societății, în nume propriu și cu fonduri bănești proprii, astfel dovedind odată-n plus că-i pasă de oamenii cetății și a semenilor săi.
Suficiente, credem, sunt calitățile și acțiunile sale care să-l recomande ca să fie reprezentantul sălăjenilor ca și consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj.
Referitor la motivația și resorturile care l-au determinat să candideze pentru poziția de Consilier județean în cadrul CJ Sălaj, acesta ne-a declarat:
„Cu speranță și încredere, am intrat în cursa electorală pentru funcția de consilier județean la Consiliul Județean Sălaj alături de echipa Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.
Susțin valorile morale, valorile religioase și unitatea tuturor  românilor și cred cu tărie ca împreună putem ca  să contribuim la dezvoltarea județului nostru! Este nevoie de multă muncă și implicare, dar cu seriozitate si înclinare spre nevoile cetățenilor putem construi viitorul la care sperăm cu toți! ”.
 Noi îi dorim succes și reușite în tot ceea ce și-a propus!

You may also like

Leave a Comment