Când revine Liga a IV-a în prim-plan. Noutăţi de la Comitetul Executiv al AJF Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Conform unei decizii a Comitetului Executiv al AJF Sălaj, returul campionatului va debuta în al doilea weekend din luna martie. Oficialii de la AJF au anunţat şi alte date importante pentru fotbalul mic din Sălaj

La finele anului trecut, Comitetul Executiv al AJF Sălaj s-a întrunit şi  a stabilit mai multe date importante cu privire la competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj. Au fost stabilite datele de disputare a tradiţionalelor competiţii Cupa AJF Sălaj (fotbal în sală) şi Cupa Primăverii, dar şi când se vor relua campionatele de seniori, juniori şi copii.

Astfel, campionatul Ligii a IV-a se va relua în perioada 9 – 10 martie când va fi programată prima etapă din retur, cu condiţia ca şi vremea să permită reluarea competiţiei. În caz contrar, ar putea fi nevoie de etape intermediare.

Conform Comitetul Executiv, termenul de transmitere a campioanei judeţene este de 9 iunie 2024. Barajul de promovare se va disputa în 16 iunie, ora 18.00, turul, respectiv în 23 iunie, ora 17.30, returul.

Totodată, a mai fost stabilită şi perioada de transferuri din această iarnă, perioadă care va debuta la data de 16 ianuarie şi va fi închisă  la data de 7 martie 2024.

Tot în weekend-ul 9 – 10 martie se va relua şi campionatul juniorilor A1, cu menţiunea că aceştia vor avea două etape intermediare în luna aprilie şi mai. Acestea sunte cauzate de necesitatea transmiterii echipei campioane până la sfârşitul lunii mai. Datele şi orele de desfăşurare vor fi anunţate în timp conform regulamentului.

Situaţia din campionate

La final de tur, Luceafărul Bălan este lider în Liga a IV-a, fiind singura echipă neînvinsă în cele 13 etape disputate. Pe locul 2 se află CS Barcău Nuşfalău, la trei puncte distanţă, iar podiumul este ocupat de Ardealul Crişeni la alte trei puncte în spate.

În ceea ce priveşte campinoatul juniorilor A1, FK Kraszna domină copios competiţia având victorii pe linie. Mai mult, în cele 13 meciuri disputate, echipa pregătită de Florin Morar a trecut de 100 de goluri marcate, primind doar un singur gol…

You may also like

Leave a Comment