Când începe Anul Nou chinezesc în 2024. Este anul dragonului de lemn

by Mihai POP
0 comment 77 views
A+A-
Reset

Dragonul de lemn este un simbol specific ce conferă forță, curaj și succes de-a lungul timpului. Când începe Anul Nou chinezesc în 2024 și care sunt schimbările ce vor urma, citește în articolul de mai jos. Vei afla detalii din mai multe domenii și vei vedea ce spun astrele


Se va trece de la anul iepurelui la anul dragonului de lemn. Astfel, Anul Nou chinezesc începe pe 10 februarie 2024. Este considerată o perioadă plină de șanse, inovație, dar și progres. Nu vor lipsi competițiile, conflictele și situațiile riscante.

Când începe Anul Nou chinezesc în 2024

Fiind cel de-al cincilea an din ciclul de 60 de ani în calendarul chinezesc când se combină cele 12 semne zodiacale cu elemente esențiale ( lemn, foc, pământ, metal și apă), vor avea loc schimbări esențiale. Fiind o sărbătoare importantă, în cultura chineză aceasta are o durată de 15 zile.

Unul dintre obiceiurile care se urmează acum are legătură cu energiile bune care vor trebui depuse în fiecare acțiune. De asemenea, se scapă de gândurile negative atât pentru curățare spirituală, cât și pentru atragerea prosperității pe viitor. La fel de important este să porți haine roșii în acea zi, dar și să aprinzi artificii sau să oferi plicuri cu bani pentru a manifesta bogăția.

Nu este deloc un an ales la întâmplare, asta pentru dragonul este un simbol plin de noroc, fiind asociat cu succesul. Nu-i lipsește autoritatea și este crezut ca protector al tuturor oamenilor, dar și a naturii. Are o energie yang și legenda spune că poate zbura și prinde orice formă. De cealaltă parte, lemnul este asociat cu dezvoltarea, dar și armonia. Aici comunicarea este cu adevărat importantă, scrie CaTine.ro.

2024 este anul Dragonului de lemn

Această perioadă spre deosebire de altele va fi mult mai relaxantă și îndreptată către deschidere. Oamenii pot lucra acum în echipe, fără a mai fi conduși de răutate și egoism. Ideile vor fi pline de creativitate și exprimate foarte clar. Răbdarea, toleranța și controlul emoțiilor va fi mult mai vizibil. Cu toate că vor exista și idei negative, acestea se vor risipi rapid, arată thechinesezodiac.org.

Este șansa proiectelor de viitor, atât pe plan personal cât și profesional. Schimbările vor evidenția mai mult relațiile care se îndreaptă către un drum plin de succes. Dragonul de Lemn nu se ferește din calea riscurilor. Ba mai mult, își urmează pasiunile cu ambiție și creativitate. În sfera financiară se anunță vești bune, mai ales în ceea ce privește investițiile. Este nevoie totuși de planuri pentru a urma idei.

Se vor lansa noi invenții și va fi un progres în lumea tehnologiei. Este un an ideal pentru practicarea unui sport sau învățarea altor abilități utile. Se renunță la precauții luate în avans. Dacă se doresc relații, colaborări și comunicare deschisă, acum este momentul. Ideea este că trebuie să se renunțe la minciună în cele mai apropiate dintre relații.

Pe ce dată se schimbă în fiecare an

Fiind o sărbătoare de o importanță majoră are loc la a doua lună nouă de la solstițiul de iarnă. Este un evenimet la fel ca și Anul Nou occidental. Anul Nou Lunar este sărbătorit între 21 ianuarie și 20 februarie. La început era numit Festivalul Primăverii, fiind țăranilor de a observa schimbarea anotimpurilor, spune timesofindia.com.

Prima sărbătoare care are loc în centrul acestui festival este ajunul anului nou. Atunci, oamenii mănâncă preparate tradiționale printre care pește, ravioli, dar și tăiței. La scurt timp după masă, tinerii sunt nevoiți să-și ureze toate cele bune. La sfârșitul sărbătoririi anului nou lunar are loc Festivalul Lanternelor cu dansul dragonului.

You may also like

Leave a Comment