Responsive Menu
Add more content here...


Campionul Andrei Cristian Florian, felicitat de președintele CJ Sălaj

La gala de box profesionist susținut la finele săptămânii trecute de la Zalău, Centura IBA International Super Middleweight a fost câștigată de către sălăjeanul, Andrei Cristian Florian, care și-a învins adversarul prin KO. Cu această ocazie, pugilistul a fost felicitat de către președintele CJ Sălaj

by Mihai POP
0 comment 232 views
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit, vineri, 31 mai, vizita pugilistului Andrei Cristian Florian, care a câștigat, recent, centura IBA International Super Middleweight.

Sportivul sălăjean și-a trecut în palmares acest important titlu, după ce a câștigat prin knock-out meciul susținut la finele săptămânii trecute în cadrul “Florian Fighting Championship”, prima gală de box profesionist desfășurată în județul nostru.

“Victoria obținută de Andrei Cristian Florian nu este doar un triumf personal, ci aduce faimă și recunoaștere județului nostru pe scena sportivă națională și internațională. Ne demonstrează, astfel, că sportul de performanță este o cale către succes, deschisă celor cu caracter puternic și dedicare totală. Andrei ne inspiră prin curajul, tenacitatea și talentul său excepțional în arta pugilistică, fiind un model demn de urmat pentru tânăra generație. Suntem bucuroși și onorați să avem un astfel de campion în Sălaj. Vom fi mereu alături de sportivii noștri valoroși, oferindu-le sprijinul și încurajarea necesare pentru a-și depăși limitele și a atinge noi culmi”, a declarat, cu acest prilej, președintele CJ Sălaj.

Andrei i-a dăruit președintelui CJ Sălaj mănușile de box câștigate în urma meciului, la rândul său, Dinu Iancu-Sălăjanu înmânându-i o diploma de excelență pentru remarcabila performanță din ring.

Elev al Colegiului Național “Silvania” Zalău, Andrei Cristian Florian (19 ani) practică artele marțiale de la vârsta de 5 ani și boxul, de la 16 ani.

Deține centura neagră la Karate Tradițional și a câștigat numeroase competiții naționale și internaționale atât la box, cât și karate și kickboxing.

 

You may also like

Leave a Comment