Responsive Menu
Add more content here...


Campionatul Naţional de Tineret a fost amânat. Pugilistul Andrei Roşca a ajuns până în semifinale

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 120 views
A+A-
Reset

Sportivul de la CSM Zalău are medalia de bronz asigurată, însă din cauza pandemiei de coronavirus, fazele finale de la Campionatul Naţional au fost amânate, astfel că sălăjeanul va boxa la o dată anunţată ulterior pentru accederea în marea finală


În perioada 9 – 15 martie, la Giurgiu a fost programat să se desfăşoare Campionatul Naţional de Box la categoria de vârstă tineret. CSM Zalău a fost reprezentat la această competiţie de Andrei Roşca, la categoria de greutate 81 kg.

Sportivul a fost însoţiţ la Giurgiu de antrenorul Adrian Popuţea, obiectivul sportivului, dar şi al clubului zălăuan fiind obţinerea unei medalii.

La categoria 81 kg au fost înscrisi 10 sportivi, iar Roşca s-a descurcat excelent în primele zile, reuşind să ajungă în semifinale, după ce în sferturi a câştigat prin KO în faţa unui sportiv din Târgovişte.

Însă, nu a mai apucat să boxeze pentru accederea în marea finală, deoarece şi Campionatul Naţional de Box a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, fiind amânat.

Fazele finale urmează să se desfăşoare la o dată anunţată ulterior. Ce este cert, este faptul că obiectivul sălăjenilor a fost îndeplinit, Andrei Roşca având medalia de bronz asigurată.

„Eram la cazare şi aşteptam să mergem la meciuri. Ştiam că nu avem acces în sală înainte de meciul 10, când am fost anunţaţi că ambulanţa a plecat de la gală şi competiţia s-a amânat. Nu se ştie ce se întâmplă, aşteptăm o comunicare oficială pe site-ul federaţiei. Sunt mulţumit de evoluţia lui Roşca Andrei. Aşteptăm acum o comunicare a datei semifinalelor. Trebuie menţionat şi faptul că Roşca este premiant la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian din Zalău şi sper ca această decize să nu îl încurce şi în programa şcolară”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

În semifinale, Andrei Roşca ar trebui să boxeze cu Robert Sefer de la Giurgiu.

You may also like

Leave a Comment