Responsive Menu
Add more content here...


Sportivii de la Cristian Dojo Zalău s-au remarcat la Campionatul Internaţional al României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 99 views
A+A-
Reset

Elevii lui Cristian Bolduţ au reuşit să obţină patru medalii de aur, patru medalii de argint şi o medalie de bronz la Campionatul Internaţional al României de Karate Kyokushin


La începutul acestui an, Cristian Bolduţ a decis să-şi înfiinţeze propriul club, iar încă din prima lună a avut zeci de copii la antrenamente. Multiplul campion naţional şi european la karate kyokushin este unul dintre cei mai prolifici karateka pe care îi are judeţul Sălaj şi e dornic să înveţe tainele acestui sport şi copiilor aflaţi la început de drum.

Sportivii de la Cristian Dojo au avut prima competiţie în luna mai, acolo unde au reuşit să strângă mai multe medalii importante, încă de la prima competiţie la noul club. La finele săptămânii trecute, elevii lui Cristian Bolduţ s-au remarcat din nou.

De această dată la Campionatul Internaţional al României de karate kyokushin. Peste 350 de sportivi de la 48 de cluburi din opt ţări au fost prezenţi la Sibiu la această competiţie.  Au fost sportivi din România, Suedia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Croaţia, Polonia şi Moldova.

Sălăjenii au reuşit să obţină patru medalii de aur, patru medalii de argint şi o medalie de argint.La U 12, Ian Bolduţ a obţinut aur la kata şi argint la kumite, iar Sofia Pop a obţinut un argint la kata.

La U 14, Iris Bolduţ a obţinut aur la kata, iar Carina Ciupe a obţinut argint la kata.La U 16, Celia Stejerean şi Szfara Maria au cucerit aurul la kumite, în timp ce Ayana Nistor a obţinut argint la kumite şi bronz la kata.

“Îmi este greu să exprim în cuvinte ce simt ca antrenor când sunt în spatele copiilor pe care îi antrenez, în fond nici nu prea contează, ceea ce contează sunt aceşti copii absolut minunaţi. Doar cine a intrat măcar o dată pe Tatami într-o competiţie poate înţelege cu adevărat ce înseamnă să îţi învingi fricile şi limitările, ei sunt campioni fie şi doar pentru atât”, a fost reacţia lui Cristian Bolduţ, după concurs.

You may also like

Leave a Comment