Responsive Menu
Add more content here...


Campioana Sălajului s-a calificat în sferturile Campionatului Național, după trei victorii consecutive!

by Călin ONICAŞ
0 comment 3,4K views
A+A-
Reset

După ce au trecut de AC Luciano Arad și MAV Sports Timișoara, Dia Guard Timișoara a învins și Coriolan Bacău, calificându-se în sferturile de finală, deși mai are de disputat un joc, un joc care poate desemna liderul Grupei C


Gruparea condusă de Florin Marian Raț și Flore Pop e pe cai mari la turneul final de la Bacău.

Având moral bun de la Campionatul Regional de la Oradea, sălăjenii nu se dezmint din în Moldova. Astfel, după ce a trecut de AC Luciano Arad și MAV Sports Timișoara, Dia Guard Divino a realizat încă o victorie.

De data aceasta, Ciprian Pavel și compania au învins gazdele de la Coriolan Bacău, într-un joc ce s-a desfășurat joi seara, de la ora 20.00. Meciul a fost unul echilibrat și cu ocazii foarte puține, cele două combatante punând accent pe defensivă.

Dacă la pauză scorul era 0 – 0,  Raul Stanciu a spart gheaţa după reluare, fostul fotbalist al echipei FC Zalău fructificând o pasă măreaţă a mijlocaşului Toth Karoly!

Aflaţi în căutarea golului, moldovenii au avut vreo două bune oportunităţi de a egala, dar tabela de marcaj a rămas neschimbată până la final.

În ultimul minut, portarul celor de la Coriolan l-a oprit în cursa spre gol pe Ciprian Pavel şi arbitrii l-au eliminat!

Astfel, reprezentanta judeţului nostru rămâne în fotoliul de lider al Grupei C, asigurându-şi biletele pentru sferturile de finală!

Vineri, în a treia zi a competiţiei, campioana Sălajului va disputa „finala” grupei (ora 16.00), în faţa redutabilei Ary&Roby Buftea, miza fiind prima poziţie.

Mai apoi, va avea loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală, programate chiar pentru vineri seara. Cele mai bune opt formaţii din ţară vor fi repartizate în două urne: de o parte câştigătoarele grupelor, iar de cealaltă parte echipele clasate pe locul secund.

Aşadar, partidele din sferturi vor fi vineri seara de la orele 20.00 şi 21.00, având în vedere că baza sportivă „TNT” din Bacău are două suprafeţe de joc.

Sâmbătă, vor fi semifinalele, finalele şi festivitatea de premiere, în care sperăm să o revedem şi pe Dia Guard Divino! Ţineţi aproape!

 


Dia Guard Divino  – Coriolan Bacău 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Raul Stanciu

Dia Guard Divino: Andrei Mocan, Vlad Bonţe – Marius Rus, Andrei Bene, Bogdan Ciaca, Raul Stanciu, Ciprian Pavel, Robert Niculăuţ, Toth Karoly, Ciprian Bărnuţiu şi Vlad Paşcalău. Delegat: Flore Pop. Conducător: Florin Marian Raţ

Coriolan Bacău: Ştefan Lepădatu – Ionuţ Senteş, Robert Puşcaşu, Teodor Palade, Andrei Întuneric, Marius Măghinici, Adrian Poancă, Cezar Strat şi Gabriel Boghian. Oficiali: Cezar Stratulaţ şi Florin Sărbuşcă


 

You may also like

Leave a Comment