Responsive Menu
Add more content here...


Campioana Sălajului a început pregătirile pe Stadionul Municipal

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Unirea Mirşid s-a reunit cu gândul la promovare, astfel că din această săptămână antrenorul Flore Pop a programat la Zalău câte două antrenamente


În această iarnă, Unirea Mirşid a venit cu o soluţie salvatoare pentru fotbalul sălăjean, iar în cazul unei promovări în Liga a III-a, gruparea condusă de Călin Bereschi ar fi dispusă să cedeze echipa Zalăului, dar şi locul din eşalonul superior.

În acest sens, între cele două părţi au avut loc câteva discuţii, dar până ca Unirea Mirşid să promoveze în Liga a III-a se concentrează la maxim pentru a doua parte de campionat.

De săptămâna trecută, liderul din Liga a IV-a a început pregătirile, iar cum majoritatea jucătorilor din lot sunt din Zalău, antrenamentele au loc pe Stadionul Municipal.

Dacă săptămâna trecută, Unirea a avut doar un antrenament, din această săptămâna, antrenorul Florin Pop a programat câte două şedinţe de pregătire.

“Am început pregătirile pentru retur şi din această săptămână ne dorim să programăm câte două antrenamente. În principiu ne vom pregăti pe Stadionul Municipal din Zalău”, a precizat antrenorul Flore Pop.

Deocamdată, Unirea Mirşid nu a bifat niciun transfer, însă conducerea are în plan să aducă patru jucători. Tot în perioada următoare, liderul din Liga a IV-a va disputa şi câteva jocuri amicale, printre adversari aflându-se şi echipe din Liga a III-a.

“Vom disputa trei jocuri amicale şi avem discuţii cu Sticla Arieşul Turda şi Fotbal Comuna Recea. De săptămâna viitoare vom şti mai multe amănunte şi despre jocurile amicale, dar şi despre transferuri. Până atunci aşteptăm cu optimism tragerea la sorţi a meciurilor de baraj”, a spus Flore Pop.

După turul de campionat, Unirea Mirşid are 3 puncte avans faţă de Dumbrava Gîlgău şi cinci peste Rapid Jibou, ocupanta locului 3.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 februarie.

You may also like

Leave a Comment