Responsive Menu
Add more content here...


Campioana Luceafărul Bălan, start lansat în noul sezon din Liga a IV-a

by Sportul Salajean
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului a început noul sezon cu o victorie la scor în faţa unei echipe incomode. Luceafărul a controlat jocul cap – coadă şi a reuşit să se impună fără probleme în faţa celor de la Inter Cizer, deşi în vară au existat schimbări semnificative la nivel de lot şi acesta a fost primul meci jucat împreună de noi jucătorii ai Bălanului


Luceafărul Bălan este campioana en-titre a Sălajului. Formaţia pregătită de Emil Ionaş a câştigat titlul judeţean în sezonul trecut, însă, după meciurile de baraj cu Olimpia Satu Mare, la Luceafărul au existat schimbări masive în lot. Nucleul din sezonul trecut a plecat, iar în locul experimentaţilor clujeni au fost aduşi tineri jucători, majoritatea care au evoluat la Academica Recea, campioana din judeţul Maramureş. Pe lângă aceştia, la Bălan a ajuns şi Bogdan Forna, de la CS Barcău Nuşfalău.

De altfel, jucătorul originar din comuna Hida a făcut un prim meci excelent pentru noua sa echipă, reuşind o dublă şi o pasă de gol. Deşi au existat schimbări masive în lot şi meciul din prima etapă a reprezentat primul joc împreună, “luceferii” au reuşit să se impună la scor.

Bogdan Forna a deschis scorul cu un şut la colţul lung din interiorul careului, iar înainte de pauză, Sorin Braşovean a dublat avantajul gazdelor după o acţiune personală finalizată cu şut la colţul scurt.Bogdan Forna a reuşit dubla după pauză, după o acţiune similară cu cea de la primul gol.

Adrian Rad a marcat pentru 4 – 0, după un şut de la aproximativ 20 m, iar Dragoş Oltean a stabilit scorul final cu o lovitură de cap din careu, după un corner executat de Forna.

“Având în vedere că a fost primul meci în noua formulă, este un rezultat bun. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, iar Inter Cizer nu ne-a pus probleme. Mulţi din jucători nu se cunoşteau între ei, dar am făcut un meci bun şi este un început promiţător pentru noi. Sper să continuăm tot aşa”, ne-a declarat Emil Ionaş, antrenorul de la Luceafărul Bălan.


Luceafărul Bălan – Inter Cizer 5 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Bogdan Forna (‘35 şi 65), Sorin Braşovean (‘45), Adrian Rad (‘74) şi Dragoş Oltean (‘81)

Luceafărul: Kerekes Szabolcs – Marius Cheţa (cpt.), Denis Nan, Dragoş Oltean, Kelemen Andras, Ionuţ Beudean, Alex Păcurar, Bogdan Forna, Sorin Braşovean, Adrian Rad şi Silviu Petrean. Rezerve: Denis Brumar – Victor Cheţa, Marius Teglaş, Cristian Lupoian, Alexandru Florian, Alexandru Medrea. Antrenor: Emil Ionaş

Inter: Rareş Nicoară – Răzvan Criste (cpt.), Ştefan Nicoară, Răzvan Nicorici, Dănuţ Roşca, Lupo Lorand, Raul Baciu, Viorel Ionaşcu, Dan Olar, Andrei Chiş şi Florin Săstraş. Rezerve: Adrian Piscoi, David Gaidoş, Dorin Piscoi, Cosmin Bregea, Darius Balint şi Raul Feşteu. Antrenor: Dan Lucaciu. Delegat: Ioan Criste

Au arbitrat: la centru – Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi – Giulia Făt (Zalău) şi Iosif Botoş (Jibou).

Observator AJF: Ioan Vincze (Jibou)

Jucătorul meciului: BOGDAN FORNA


You may also like

Leave a Comment