Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan visează la o nouă promovare în Liga a III-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Campioana judeţului Sălaj va evolua în compania Olimpiei Satu Mare la baraj, într-o dublă de foc ce are o miză uriaşă. Primul meci are loc sâmbătă, pe Gâlgău Arena, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Satu Mare

Sâmbătă, ora 18.00, “Gâlgău Arena”: Luceafărul Bălan - Olimpia Satu Mare


După un campionat lung şi cu un final plin de suspans, s-a tras cortina peste încă un sezon din Liga a IV-a, la capătul căruia Luceafărul Bălan a devenit pentru a doua oară în istorie, campioana Sălajului.

Gruparea condusă de Radu Pop a devenit campioană judeţeană, în premieră, în 2015, sezon în care reuşea să treacă de Olimpia II Satu Mare la meciul de baraj şi obţinea o promovare istorică în Liga a III-a.

Luceafărul speră să aibă acelaşi deznodământ şi după dubla de la acest baraj, când adversar va fi tot Olimpia Satu Mare.

De atunci şi până în prezent, Olimpia ce evolua în Liga a II-a s-a desfiinţat, iar suporterii sătmăreni au înfiinţat o echipă nouă care se doreşte a fi continuatoarea echipei de tradiţie a judeţului vecin.

Sătmărenii îşi doresc să revină în fotbalul profesionist cât mai curând, astfel că nici nu se gândesc să nu treacă de campioana Sălajului la baraj.

În acelaşi timp, formaţia pregătită de Emil Ionaş este pregătită să dea totul pentru a obţine o nouă promvoare în al treilea eşalon fotbalistic din ţară.

Meciul tur dintre Luceafărul Bălan şi Olimpia Satu Mare va avea loc sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.00, pe Gâlgău Arena.

Returul va avea loc la Satu Mare, în data de 24 iunie, începând cu ora 17.30.

“Suntem bine din toate punctele de vedere. Avem tot lotul la dispoziţie şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de sâmbătă pe care sper să-l tranşăm în favoarea noastră. Poate era mai bine dacă jucam primul meci în deplasare, dar e bine şi aşa. Olimpia este o echipă de tradiţie şi ne aşteaptă un meci destul de greu. Şi ei îşi doresc promovarea în Liga a III-a şi vor veni montaţi să obţină ceea ce îşi doresc, dar şi noi suntem încrezători în forţele noastre. Ne dorim să luăm o opţiune serioasă pentru promovare încă după primul meci. Aşteptăm să vină cât mai mulţi spectatori să ne susţină la aceste meciuri”, ne-a declarat Emil Ionaş, antrenorul de la Luceafărul Bălan.

Aşa cum a fost şi în 2015, şi de această dată se pune în discuţie susţinerea financiară. Însă, “luceferii” nu se gândesc la asta momentan. “Noi vom lupta să câştigăm şi să obţinem promovarea în Liga a III-a şi pe urmă vom vedea dacă vom avea parte şi de sprijinul financiar necesar pentru participarea în acel eşalon”, a conchis Emil Ionaş.

You may also like

Leave a Comment