Responsive Menu
Add more content here...


Campioana Dumbrava Gâlgău a pierdut derby-ul cu Rapid Jibou într-un meci plin de incidente care s-a terminat aproape în beznă! GALERIE FOTO şi VIDEO

by Eduard FARCAS
1 comment 3,3K views
A+A-
Reset

Vicecampioana s-a impus pe teren propriu în faţa echipei din comuna Bălan la un gol diferenţă într-un meci în care ambele tabere au acuzat dur maniera de arbitraj. Au fost mai multe momente neplăcute în timpul partidei, printre care şi un gol anulat dar şi un câine rasa ciobănesc german care a intrat pe teren


Meciul a început cu Rapid Jibou în prim-plan. Gazdele au avut mai multe şanse de a deschide scorul în primele 15 minute de joc, în timp ce formaţia din Bălan a trecut o singură dată de mijlocul terenului. Totuşi, scorul a fost deschis în minutul 17 printr-un autogol al lui Cristian Ţurcaş.

Gazdele au pus apoi presiune şi au încercat să înscrie repede. Doar câteva minute a durat avantajul campioanei din sezonul trecut, pentru că în minutul 22 centralul partidei – Răzvan Lădar – indică „punctul cu var” după un fault comis în careul oaspeţilor, iar lovitura de la 11 metri este executată impecabil de Alex Turcu.

Până la finalul primei reprize cele două echipe s-au tatonat reciproc, jucându-se mai mult în zona mediană a terenului. la pauză tabela indica scorul de 1-1, iar în repriza a doua orice era posibil.

Startul actului secund o găseşte pe Dumbrava Gâlgău în atac, reuşind să marcheze în minutul 55, după o lovitură liberă, însă arbitrul asistent a ridicat fanionul, iar centralul a anulat golul echipei din comuna Bălan.

După doar 10 minute, în minutul 65, tânărul Florin Moldovan reuşeşte să marcheze în poarta lui Cristian Man, stabilind scorul final – 2 – 1.

Meciul s-a încins însă în ultimele minute.

Trebuie să spunem că în timpul meciului, Ciprian Roja, antrenorul grupării de pe Someş a fost eliminat, apoi cartonaşul roşu îl vede şi Florin Moldovan, după ce a primit al doiela galben. Tot eliminat, în ultimul minut de joc a fost şi portarul Ionuţ Chechedi, după ce a avut un duel cu portarul oaspeţilor – Cristian Man, care a urcat în atac la ultima fază de joc. Această ultimă reluare a fost una foarte controversată, oaspeţii acuzând dur maniera de arbitraj.

Trebuie spus că programarea meciului de la ora 15.00 a făcut ca partida să se termine aporoape în beznă, în ultimele 10 minute fiind foarte greu să mai poţi juca.

Mai amintim că la mijlocul celei de-a doua reprize, un câine rasa ciobănesc german lăsat nesupravegheat a intrat în teren de mai multe ori.

Cu mai multe detalii – galerie foto şi video – vom revenii în curând. Toate detaliile partidei şi ale etapei le puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 noiembrie!

Rapid Jibou – Dumbrava Gâlgău 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Alex Turcu (`22), Florin Moldovan (`65); Cristian Ţurcaş (`17) 

 

You may also like

1 comment

buciumi 18 noiembrie 2017 - 23:27

au mai fost si altele, ionascu trebuia eliminat si dumbrava a avut un penalty clar in repriza 2, langa tuseru duma. iar cainele intrat doar sa faca pipi la steagl de colt.

Reply

Leave a Comment