Responsive Menu
Add more content here...


A „dansat” doar o vară. Campioana CS Viitorul se desparte de Vlad Morar

by Călin ONICAŞ
0 comment 2,4K views
A+A-
Reset

Chiar dacă în acest an a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu echipa lui Gică Hagi, fotbalistul sălăjean îşi pregăteşte bagajele de plecare


Vlad Morar a ajuns pe litoral la începutul anului şi a semnat un angajament pe doi ani şi jumătate cu CS Viitorul. În returul sezonului 2016 – 2017, atacantul care în 1 august va împlini 24 de ani a bifat 14 partide, marcând şi cinci goluri, unul chiar în poarta celor de la Steaua Bucureşti!

În vară, sălăjeanul a cucerit titlul cu echipa lui Gică Hagi, ridicând astfel deasupra capului cel cel mai râvnit trofeu din fotbalul românesc!

Deşi după terminarea sezonului au existat unele zvonuri despre o posibilă plecare, talentatul fotbalist a făcut parte din lot pentru pregătirea noului campionat, fiind prezent şi în cantonamentul din Turcia, acolo unde a înscris un gol.

“Mi-aş dori să nu mă mai accidentez, să marchez cât mai multe goluri şi să luăm din nou campionatul. Suntem jucători tineri şi care avem foame de trofee”, spunea Vlad Morar pentru ziarul Sportul Sălăjean, chiar înaintea startului de sezon.

Fotbalistul a acuzat unele probleme de sănătate, fiind absent de la Supercupa României, în care CS Viitorul a pierdut în faţa celor de la FC Voluntari.

Mai apoi, în primele două jocuri de campionat, Morar a absentat, fiind totuşi rezervă în partida cu CFR Cluj.

Din păcate, nici la meciul de miercuri cu Apoel din preliminariile Ligii Campionilor, jucătorul originar din comuna Crişeni nu s-a regăsit pe lista jucătorilor.

În cursul zilei de joi, a venit însă şi răspunsul pentru semnele de întrebare în ce priveşte situaţia sa.

Pe site-ul oficial al clubului, CS Viitorul a dat următorul comunicat: “Fotbaliştii Florin Purece şi Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele formaţiei FC Viitorul. Astfel, cei doi jucători au devenit transferabili”.

Sigur, au început suspiciunile, iar Zoltan Iaşko – administratorul unic al clublui Viitorul Constanţa – a revenit cu mai multe amănunte, declarând pentru Mediafax:

„Este o decizie pur tehnică. Cei doi, Purece şi Morar, nu au fost daţi afară de la echipă, ci se antrenează cu echipa secundă. Au fost cu noi în cantonament, s-au antrenat alături de noi, dar decizia antrenorilor a fost de a nu mai conta pe serviciile lor. Sunt fotbalişti transferabili, cu care nu am avut niciun fel de probleme, iar viaţa lor extrasportivă a fost exemplară”.

Din informaţiile colegilor de la Digi Sport, Gică Hagi a fost nemulţumit şi de faptul că Vlad Morar are un salariu mai mare decât media jucătorilor din lot.

Vom reveni cu amănunte!

You may also like

Leave a Comment