Responsive Menu
Add more content here...


Campania Filialei USR Sălaj de prezentare a candidaților pentru alegerile locale, susținute de la nivelul central

by Tiberius NICODA
0 comment 320 views
A+A-
Reset
În după amiaza zilei de astăzi, 16 mai 2024,  a avut loc întrunirea membrilor și simpatizanților USR Sălaj în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.
Astfel, pe Platoul Central din  Zalău (Platoul de Marmură),  a avut loc astăzi o întrunire a membrilor și simpatizanților USR Sălaj la care  au participat  președintele USR Cătălin Drulă și candidații europarlamentari Dan Barna, Eugen Tomac, Vlad Botoș, Cristina Prună, Corina Atanasiu, Dan Adrian Pop, Alina Gîrbea.
Evenimentul a avut loc în jurul orelor 18,00, într-o manieră de absolută decență și simplitate ardelenească în cadrul căreia vorbitorii au punctat esențialul misiunii pe care și-au propus ca să și-o asume în fața electoratului.
Printre cei care au luat cuvântul în cadrul acestui eveniment în cadrul unei conferințe de presă, Mihai Tămaș care este președintele USR Sălaj a atras atenția asupra faptului că electoratul nu trebuie să se lase indus în eroare asupra înțelegerii și alianței dintre PNL și PSD prin care guvernează la comun,alianță care a  adus doar deservicii țării și nicidecum nu a fost făcută în interesul țării și cetățenilor ei.
Ca și o alternativă la actuala stare de fapt din Zalău, din Sălaj, USR prin filiala sa din Sălaj, vine cu doi oameni capabili în persoana lui Carmen-Gabriela Olar și a lui Cosmin Ardelean-doi candidați determinați și devotați  care pot aduce binele pentru sălăjeni.
În aceeași idee, în cuvântul său, Cătălin Drulă-președintele național al USR a ținut să puncteze : pentru că suntem acasă la Bode,vreau să-i spunem ceva: „Luciene s-a terminat cu politica de 30 de ani, s-a terminat cu șmecheriile voastre prin care vreți ca să rămâneți la putere. Poporul român nu vă mai vrea!” – a conchis în cuvântul său Cătălin Drulă.
Altminteri, cu ocazia acestui evenimant, candidatul pentru primăria Zalău, Gabriela- Carmen Olar, a declarat „la cald” , pe pagina sa de Facebook, imediat după eveniment că:
„ Azi, de Ziua Internațională a Luminii, ne bucurăm de vizita liderilor naționali ai Alianței Dreapta Unită USR PMP la noi în oraș. Este un prilej în plus să scoatem la lumină toate problemele Zalăului și să le găsim soluții, să nu le mai ascundem sub preș, așa cum fac de atâția ani PSD și PNL, împreună și separat.
Să facem lumină în toate cartierele municipiului nostru, să asfaltăm, să reparăm trotuare, să facem parcări în locul garajelor care sunt din alt secol, să plantăm, să nu betonăm, că s-au ocupat din plin de asta predecesorii noștri.
Să punem în lumină fiecare cetățean din Zalău, să aducem Acasă toți tinerii care ne părăsesc an de an, să le oferim Acasă un loc modern unde să își crească copiii, unde să fie fericiți, unde să aibă locuri de joacă și de distracție.
Vrem să facem toate aceste proiecte, putem să le facem, avem o echipă de oameni responsabili, cu viziune pe termen mediu și lung. Avem nevoie de votul vostru, cei care vreți o schimbare Acasă, cei care credeți în noi.
Din 9 iunie, vrem să punem în lumină Zalăul și să nu mai intre niciodată într-un con de umbră.
Putem mai mult! Facem mai bine!”
Ideea obiectivelor candidaților filialei USR Sălaj pentru ceea ce și-au propus în fața alegătorilor lor , sunt:
-deezvoltarea tuturor cartierelor. Un bun gospodar se îngrijește de fiecare părticică din orașul lui, iar în administrația noastră nu vor mai exista discrepanțe între cartiere.
-infrastructură modernă, străzi fără gropi, lucrări făcute mai bine, condiții civilizate de viață. În administra noastră, în următorii 4 ani nu vor mai exista străzi de pământ sau zone fără utilități de bază.
-un oraș smart, un oraș verde, un oraș pentru tineri . Tinerii sunt cheia viitorului și noi toți vrem un viitor mai bun, dar fără cea mai dinamică resursă nu este posibil. Vom implica tinerii în viața Zalăului.
-un mediu de business atractiv pentru crearea mai multor locuri de muncă astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece din Zalău.
-promovarea și sprijinirea afacerilor locale, economie circulară.
-finalizarea șoselei de centură este proiect central pentru noi. Astfel vom scoate traficul din oraș, vom reducă poluarea și vom aduce dezvoltarea orașului.
-susținerea turismului și culturii locale prin promovarea atracțiilor turistice locale, investiții în dezvoltarea infrastructurii turistice, sprijinirea evenimentelor culturale și artistice care să atragă turiști și să promoveze identitatea locală.
Desigur, inițiativele și proiectele sunt de bun augur, de interes și necesare, rămâne doar ca cei care sunt cei chemați ca să discearnă și să aleagă în primă fază pe 9 iunie la alegerile locale și europarlamentare, ce este spre interesul și binele lor , să hotărască!
Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment