Responsive Menu
Add more content here...


Căminul cultural din Răstolţu Deşert a fost reabilitat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Cu bani de la bugetul local, administraţia locală a schimbat pardoseala la cămin, fiind efectuate şi lucrări de zugrăveală, atât la interior, cât şi la exterior. Tot cu bani din bugetul propriu, Primăria a amenajat şi un gard la Şcoala Gimnazială Agrij, aceste lucrări fiind finalizate la începutul acestui an


În comuna Agrij au fost finalizate două proiecte la începutul acestui an. Administraţia locală a finalizat două investiţii cu bani de la bugetul local. Chiar dacă sunt proiecte de mai mică anvergură, sunt proiecte utile şi necesare. Este vorba despre lucrări de reabilitare la căminul cultural din Răstolţu Deşert, dar şi despre amenajarea unui gard la Şcoala Gimnazială din Agrij.

La căminul din localitatea Răstolţu Deşert au fost probleme cu infiltraţii de apă şi din această cauză, pardoseala s-a umflat şi a fost nevoie de schimbarea acesteia.

Pe lângă înlocuirea pardoselii, s-au făcut modificări şi la burlane, acolo unde a fost problemă cu infiltraţiile de apă, fiind efectuate şi zugrăveli interioare. S-au efectuat lucrări de reabilitare şi la faţada clădirii, fiind zugrăvită şi aceasta.

Tot la începutul acestui an au fost finalizate şi lucrările de amenajare a unui gard la Şcoala Gimnazială Agrij. Cu bani de la bugetul local, adminsitraţia locală a amenajat un gard de 6 m în partea sudică, spre case, dar şi spre partea estică, spre stradă.

Acolo erau probleme şi de multe ori mingea ajungea ori în curţile oamenilor, ori în stradă. Dar, această problemă a fost rezolvată de Primăria Agrij. Autorităţile locale au obţinut fonduri europene şi pentru reabilitarea Primăriei şi a căminului cultural din Agrij. “Pe PNRR am obţinut finanţare şi am şi semnat contractul. Lucrăm la proiectul tehnic, după care vom obţine avizele necesare pentru a scoate la licitaţie lucrarea. Sper ca în acest an să înceapă lucrările”, a conchis Ştefan Berar.

“Cu bani de la bugetul local am reuşit să rezolvăm problema cu infiltraţiile de apă de la căminul din Răstolţu Deşert. Pentru siguranţa elevilor a fost amenajat şi un gard la Şcoala Gimnazială din Agrij”, spune primarul Ştefan Berar.

You may also like

Leave a Comment