Responsive Menu
Add more content here...


Camelia Chira şi Patriciu Iosif, prestaţii bune la Cupa României la tenis de masă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Elevii lui Victor Puie au reuşit să iasă din grupe la competiţia de tenis de masă desfăşurată la Dumbrăviţa. Mara Viman a fost ghinionista delegaţiei sălăjene


Comuna Dumbrăviţa a fost gazda Cupei României la tenis de masă la categoria juniori I şi juniori II. Competiţia a avut loc în perioada 24 – 26 ianuarie şi s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Printre participanţi am regăsit şi patru sportivi de la CSM Zalău, precum şi pe Alesia Sferlea, proaspăt transferată de la clubul zălăuan la CSM Arad. Pentru această competiţiei, CSM Zalău a deplasat un lot format din patru sportivi, este vorba de Camelia Chira, Mara Viman, Iosif Patriciu şi Ştefan Pop. Alături de aceştia a făcut deplasarea şi antrenorul Victor Puie.

Din rândul sportivilor clubului sălăjean, cel mai bun rezultat a fost reuşit de Camelia Chira, o tânără sportivă de mare perspectivă. Eleva lui Victor Puie a participat atât la întrecerea junioarelor I, cât şi la junioare II.

La junioare I s-au întocmit iniţial 11 grupe, iar Camelia Chira a făcut parte din grupa 10, alături de alte trei sportive, Lorena Dumitru, Roxana Nedelcu şi Andreea Băiaşu. Cu toate acestea, chiar şi evoluând la o categorie de vârstă superioară, Camelia a reuşit victorii pe linie, câştigând grupa şi a obţinut calificarea pe tabloul principal. În această fază a competiţie, Chira a dat peste Vladia Niţu, o tenismenă în vârstă de 16 ani.

Experienţa superioară a Vladiei a făcut diferenţă, astfel că aceasta a câştigat partida. Camelia Chira a participat şi la junioare II, reuşind şi aici să iasă din grupe şi să ajungă pe tabloul principal, fiind eliminată în aceeaşi fază. O performanţă bună a reuşit şi Iosif Patriciu.

Participant la categoria de vârstă juniori II, elevul lui Victor Puie a câştigat grupa din care a făcut parte şi a ajuns şi el pe tabloul principal, fiind eliminat greu, în cinci seturi de Alex Iordan.

Mara Viman a avut ghinion şi nu a ieşit din grupe din cauza unui setaveraj mai slab, în timp ce Ştefan Pop a avut parte de o experienţă din care are de învăţat.

“Cel mai bine s-a comportat Camelia Chira. A ieşit din grupe şi a reuşit să câştige şi la juniori I, precum şi la cadeţi. Şi Iosif a reuşit să treacă de grupe. Aşteptam să iasă din grupe şi a fost aproape de acelaşi lucru şi Mara Viman, însă nu a reuşit din cauza setaverajului. Una peste alta, a fost bine”, ne-a declarat Victor Puie.

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean din 29 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment